• geçen sene tribünde olduğum maç.. çok güzel oynayıp muslerayı geçememiştik. bu sene muslera da yok ve gerçekten formdayız.. deplasman galibiyeti kesinlikle süpriz olmaz.. yeter ki istesin alanyam.. her türlü kazanacaktır.
  • hücumda takımı yavaşlatan feghouli, arda, babel, diagne, falcao dan en az üçü sahada olursa galatasaray kazanamaz. 2 oyuncu tolere edilebilir anca.
    maalesef fatih hocamız isme göre forma veren biri o yüzden en az üçünü oynatır ve alanya kaybetmez.
  • ligin formda ekibi alanya'nın normal şartlarda gs'yi dörtleyeceği maç ama işte şartlar normal değil bunun hakemi var. var'ı var.
  • falcao’dan bir ya da iki tane penaltı golü bekliyorum.
  • haftanın maçı. lider giren alanyaspor ile şampiyonluk hedefleyen galatasaray arasında. sanıyorum kısmen de olsa seyirci desteği hissedilecek sezonun ilk maçı dahi olabilecek.

    galatasaray açısından ayrı bir önemi tabii ki var.
    geçen sene çok ters gelmiş bir rakiple oynuyoruz. lige iyi başladık, araya kötü girdik. transfer yapılacak söylemlerine kandık, bekledik, boşuna hayal kırıklığına uğradık. halbuki transfer yapmayacağız deseler, bırakın hayal kırıklığını, mantıklı sebeplerini izah etseler destek bile bulabilirlerdi. neyse, olan oldu.
    bir sonraki transfer dönemi başlayana kadarki 10 lig maçımızdan nispeten en zorunu, aslında en doğru zamanda oynayacağız.
    şampiyonluk hedefleniyorsa, bu 10 maçtan 18-21 arası puan yeterli olacaktır. ve alanyaspor’a karşı alınacak, hele böyle bir dönemdeki galibiyet 3 puandan fazlası olacaktır.
    öte yandan ilk 11 tercihi herkesin merakı. bakalım, belhanda + feghouli ikilisi ilk 11 veya devamında oyuna girecek mi? 10 maç daha sabretmemiz gerekecek mi?

    aslında haftaiçi taylan’ın sakatlığında etebo’nun ön libero oynayacağı bir kurgu düşünüldü ise, umarım ona göre dinamik bir orta saha planı hazırlanmıştır.
    falcao kolombiya’dan döndü. ilk 11’de tercih edilmemesinin mantığı olabilir. iki sağlam stopere karşı ezilmemesi için fizik gücü daha yüksek olan(ya da daha fazla ayakta kalabilecek mi deseydim) babel tercihi aslında değerlendirilebilir. gerçi nazarımda iki sabıkalı oyuncudan farkı olmasa da avrupa şampiyonasında hollanda milli takımının forvetlerinden biri olacak futbolcudan bahsediyoruz.
    omar’da hafif sakatlık vardı. orası soru işareti.

    alanyaspor’dan bahsetmemek aslında onlara haksızlık ama ben değerlendirmemi takımım üzerinden yapmış olayım.

    olumsuz bir sonuçta (bu maçta her sonuç ihtimal dahilinde) fatih terim başlığı maç başlığının ‘yine’ önüne geçebilir. ama halen daha geçen seneki ‘formsuz terim’ olduğunu düşünmüyorum. geçen seneki fiyasko direkt ona yazardı ama bu sefer durum çok daha farklı. bence galibiyet durumunda terim’in katkısı fazla olacaktır. aksi her skor normal karşılanmalıdır.

    keşke oğulcan’lı kerem’li bir 11 olsa da skor ne olursa olsun heyecanla hevesle izlesek.

    fatih
    omar-luyindama-marcao-saracchi
    etebo
    oğulcan-kerem-arda-emre
    babel

    ilk 11’i devre arasına kadar bizi götürür.
    umarım öyle de olur.
  • galatasaraylı olarak alanya'nın domine ederek kazanacağını düşündüğüm maç.
  • alanya gol atarsa 4-5 dakika var incelemelerine hazır olunması gereken maçtır.
  • galatasaray'ın yenilmesini dilediğim maçtır.
  • kazanacağımız maçtır
  • kazanacağımız maç olacaktır.
    not gs
hesabın var mı? giriş yap