• tebrikler, nur topu gibi bir fobi kazandırdınız literatüre: kargo çalışanı fobisi.

    şimdiye kadar kapıyı açarken geriliyordum, şimdi kapının önüne açık alana çıkarken de farklı senaryolarla küçük korku filmi seansları yaşarım.
  • oha!! bu ne rezillik bu ne şerefsizliktir!
    şubenin elemanı mng'yi temsil eder!
    tez zamanda gündem olmalı ve ilgili franchise şube kapatılmalı!
    aşağılıkça bir rezalettir!
  • kargo şirletlerinin ucuz iş gücü için it kopuğu istihdam ettiğinin kanıtı olay.

    cebine 2-3 lira koyup fırına yollamayacağınız insanlar bu şirketlerde yeri geliyor binlerce lira ödediğiniz eşyaları taşıyor.

    kimseyi suça teşvik edecek değilim ancak benim başıma gelse şuan kan aldırıyordum bu çalışanın kaba etinden. detayları bana kalsın tabii...
  • çok geçmiş olsun. hepimiz iş hayatındayız. kolay kolay müşteriye bağırmayız değil mi? bu kurye kesinlikle haklı değil lakin kimse bir anda müşterisine bağırmaz. kim bilir nasıl bir olay yaşandı. keşke iki tarafı da dinleyebilseydik.

    tekrar ediyorum kurye şiddet kullandığı için hatalı.
  • rezalet ötesi. ne demek orospuların hamallığı ya? annemiz eşimiz ablamız kardeşimiz bunlarla muhatap demek öyle mi? işin için de darp var bir de...

    mng kargo acilen cangıl mezunu elemanı için uygulayacağı yaptırımını açıklamalı ve özür dilemeli bir şekilde. takipçiyiz, geçmiş olsun.
  • oğlum böyle şeyler benim başıma niye gelmiyor..iyi bir sopalayım böyle o.ç larını..gidiyim o kargo şirketini başlarına yıkayım..

    edit: şiddete karşıyım..yanlız böyle bir durumda tepkimi en sert şekilde gösteririm..özelden vur kır parçala mesajları geliyor..öyle bir adam değilim..sadece kendimi arkadasin yerine koydum ve çok sinirlendim..
  • geçmiş olsun umarım mng bu pisliği temizler.
    üstte bir yazar da söylemiş, bunlar hep alttan almaktan, efendi mülayim görünmekten oluyor barzo bir tip olsaydın abicim derlerdi hemen. sen annene bağıran orospu diyen adama "ne diyorsunuz kardeşim" dersen o daha da üste çıkmaya çalışır. tek yapacağın eline bir sopa falan alıp bu piclerin üstüne küfürler ederek saldırmak. yok ben hümanistim ya da aman tadımız kaçmasın diyorsan yapacak bir şey yok kanunlar da onlardan yana olacaktır bir bardak soğuk su iç.
  • neden bana böyle tipler denk gelmiyor acaba diye düşündüğümde bir anda arkadaşımın söylediği aklıma geldi, ''abi sana selam verdiğim bir sabah linç edilmekten korkuyorum. ''

    kısacası bu ülkede tanımadığınız, dahası size hizmet vermekle mükellef birine demek ki benim yüz ifademle yaklaşmak gerek, katledilme korkusuyla yani.

    zira ne yazık ki masum görünen ve alttan almaya çalışan herkes bu ülkede ezilmeye mahkum.

    rezalet puanım 10/15.
  • kibar olmaktan kaybeden bir insan daha. küfür ettiği halde ne diyorsun diye söylenmez. kafa göz girilir, bu kadar basit.
  • bahsedilen firma mng olunca hiç bir şeye şaşırmıyrum artık yaparlar çünkü yüzsüzler
hesabın var mı? giriş yap