• üst edit: son 10 yılın özeti ile ilgili okumak isteyenler için (bkz: fenerbahçe taraftarının son 10 yıllık çilesi)

    türkiye spor toto süper lig 26. hafta mücadelesidir. başlama saati 19:00'dır
    alanya kırbıyık holding stadyumunda oynanacaktır.

    maçın orta hakemi (bkz: mete kalkavan) olup, (bkz: ersun yanal)'ı jj karşısında ilk kez göreceğimiz mücadeledir.

    olası bir (bkz: 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı)'ndaki galatasaray galibiyeti sonrası burada yaşanacak puan kaybı; fenerbahçe için bu sezonun geri kalanını amaçsız hale getirecektir.

    sevilla maçlarında, iyi oynayıp sonuca gidemeyen fenerbahçenin mental durumu maçın sonucu için oldukça önemli bir faktördür.

    (bkz: atilla szalai)'nin kart cezası, (bkz: luan peres)'in bir türlü sakatlıktan dönememesi, kayıp ilanı vermek üzere olduğumuz (bkz: gustavo henrique vernes)'in yokluğunu hesap ettiğimizde en zayıf yanı savunma tandemi olarak görülmektedir fenerbahçe adına.

    yine kayıp olan (bkz: ezgjan alioski)'nin de kadroda olmayacağını düşünüyorum. (bkz: lincoln henrique)'nin sezonu kapatan sakatlığıyla, solda da ters ayaklı (bkz: ferdi kadıoğlu) ve 7 milyon euro'luk yeni transfer (bkz: jayden oosterwolde) dışında bir alternatifi bulunmamaktadır.

    orta sahada (bkz: ismail yüksek)'in bu sezon kalan tüm maçlarda ilk 11'e ilk başta yazılması düşüncesindeyim. geçen sezonu formda bitiren ikili (bkz: miguel crespo) ve (bkz: miha zajc)'ın bu sezonu kontrat sorunuyla geçirmesi ve performanslarının düşüklüğü jesus sisteminin uygunsuzluğunun yanı sıra çok ciddi bir yönetim başarısızlığıdır.

    ayrıca, sevilla maçında sakatlanan (bkz: michy batshuayi)'nin de bu maçta görev alabileceğini düşünmüyorum. (bkz: joao pedro geraldino dos santos galvao)'nun da bu sezon bir katkı vermediği hesaba katılınca, ileri noktadaki bitirici oyuncu eksikliği yine kendini gösterecektir.

    (bkz: mert hakan yandaş) ve (bkz: irfan can kahveci)'ye gelecek tüm tekliflerin kabul edilerek, (bkz: arda güler)'i isteyen takımlarla 1 sezon daha fenerbahçe bünyesinde kalması konusunda anlaşma yapılması gerektiğini düşünüyorum.

    benim gönlümden geçen 11;
    altay
    ferdi-samet-arao(serdar)-oosterwolde
    ismail-zajc-arda
    emre mor-valencia-king

    olsa da (bkz: jorge jesus) ve takıntılı forma adaleti hesaba katıldığında;

    altay
    osayi-serdar-samet-ferdi
    arao-crespo-irfan
    rossi-valencia-king

    gibi bir 11 ile izleyeceğimizi düşünüyorum takımı.
  • galatasaray konyaspor karşısında 3 puan kaybettiğine göre fenerbahçe bu fırsatı kaçırmayarak puan kaybedecektir, fenerbahçe olmak bunu gerektirir.
  • fenerbahçe galibiyetine 1.56 orandan 20.000 lira attığım maç.

    edit: abv.
  • fenerbahçe için final maçıdır ve fenerbahçenin finallerde kazandığı görülmemiştir.
  • yenmek zorunda olduğumuz maç. amma sevilla karşılaşmaları, özellikle 2. maç takımı çok yıprattı. fener çok yorgun olacak. umarım dede akıllanır ve rotasyona gider. osai samuel, emro mor ilk 11 başlamalı. valencia serdar ikilisi de denenmeli. king, pedro gibi çöplerle olmuyor bu iş.

    alanya son 5 maçın 4'nü kaybetmiş. fener 2-1 kazanır.
  • bu maçı kazanıp kaybetmek bir anlam ifade etmiyor. aranızda jesus'un futbol anlayışının beşiktaş, trabzon ya da galatasaray maçlarından galip çıkabileceğine inanabilen var mı? varsa merak ediyorum hangi gerekçeyle? sezon başındandır 1 tane bile kritik maçı kazanamayan bir futbol zekasına sahip. oyuncu tercihleri ve oyun anlayışıyla böyle maçlarda takımı geri çekiyor, aşırı savunmada tutuyor ve takım gol atamıyor, sonuç alamıyor. jesus'un gözünde fenerbahçe tecrübesiz, futbola yeni başlayan ve futbolu bilmeyen bir kulüp. ya gerçekten kimi yönettiğinin farkında değil ya da bunu laf cambazlığı yaparak iyi kullanıyor.
  • ismail yüksek, jayden oosterwolde, miha zajc gibi adamlar tekrar yedeğe postalanıp yerlerine irfan can kahveci ve miguel crespo gibi gevşekler sürülecekse çok da şey yapmamak lazım diye düşündüren maç.

    o değil de bizim bir luan peres vardı ne oldu ona? alternatif tıp yöntemleri deneyen sağlık ekibimiz bunu da mı perte çıkarttı? bir açıklama falan yapın zahmet olmazsa, bakkal mı yönetiyorsunuz?
  • benim bildiğim fener, rakip puan kaybetmişken kendi de puan kaybeder. garibanın yüzü de gülmez..
  • yazın oradan valenciayama 2 penaltı goolü dediğim maç.
  • mazoşist ruhlu, kendisine işkence yapmayı seven renkdaşlarımın kaçırmayacağı maç.
hesabın var mı? giriş yap