19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı
-
emre mor sana küfür mü etti dede?
-
kazanırsak galatasaray ile aramızda 3 puan farkı kalacak maçtır. yani şampiyonluk maçı sayılabilir. bu maçı kayıpsız geçmeliyiz.
çoğunluğun aksine hocanın ilk 11 tercihini başarılı buldum, bir tek pedro yerine king'i tercih ederdim ben.
zajc, arda ve emre mor da ilerleyen dakikalarda oyuna dahil olacaktır. ayrıca son sözüm de irfan'a, artık bu maçta da kendini göster ya.
güzel bir maç izleyeceğiz gibi. -
o formanın önündeki trendyol yazısı ne öyle! daha kötü yazamadınız mı?
-
alanya’ya bir kırmızı verilecek ve fenerbahçe lehine bir de penaltı çalınacak maç.
kırmızı kart 15-30dk arasında çıkacaktır, penaltı da ilk yarı bitmeden 25-45 arası çalınacaktır.
buna inanmıyorsanız siz bu ligi tanımamışsınız demektir.
izleyin, tanık olun. -
operasyon çocuğu mete kalkavan da geldiğine göre her türlü pislik yapılır fenere.
-
biz fenerlilere stressiz bir maç yok. gs yenseydi amaaan boşver modunda maçı izleyecekken şimdi yine stres :)
-
yollayın bu dedeyi ülkesine. arda varken irfan yine ilk 11.
-
arda güler’e süper ligde sadece 205 dakika şans verilmiş. çocuk bu yaşında 2 gol attı.
irfan can denen istikrar (!) abidesi ise tam 1149 dakika oynamış. 3 gol, 1 asist. galatasaray maçında utanmadan yediği kırmızıyı da unutmadık.
düşünüyorum da, bu takımda ilk 11’de kesin oynaması gereken arda güler’e, ick’ye verilmiş olan şanslar tanınsaydı, nice goller, asistler yapmıştı. alex de souza döneminden sonra bu takımı yönetebilecek potansiyelde özel bir oyuncu varken, tek özelliği topu sola çekip oyunu yavaşlatmak olan bir futbolcuya bel bağlamak şampiyonluğun kaybedilmesine sebep olacak bir ‘jesus dede’ inadıdır. -
ersun jorgenin sezon sonu gideceğini de düşünüp işi bağlar bu maç. üzmez...
-
trendyol ne alaka ya
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap