• nba doğu final serisinde cavs ın 1-0 önde götürdüğü eşleşmenin ikinci maçı. ilk maçı kazanan lebron james ve arkadaşları bu maçı da alıp mesaj vererek kendi evlerinde seriyi süpürmeyi ve büyük final öncesinde dinlenmeyi hedefleyeceklerdir. ancak isaiah thomas ve arkadaşları da en azından 1-1 e getirerek deplasmandaki 2 maçtan en az birini kazanmak ve seride tekrar iddialı duruma gelmek isteyecekler. şu an takımlarda önemli bir eksik görünmezken, cavs da henüz süre almamış walter tavares el sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. ilk maç fazla ortalarda görünmeyen kyrie irving in bu maçta daha etkili olacağını ve önemli bir aksilik çıkmazsa serinin 2-0 a geleceğini düşünüyorum.

    tsi yarın sabah 03.30 da tv8.5 dan naklen yayınlanacak.
  • boston'ın seride kazanabileceği tek maç... yoksa sür eşşeği ohio'ya!

    bi de şu var;
    (bkz: minik eymen'e yardım ediyoruz kampanyası)
  • https://www.youtube.com/watch?v=xu00jusi0hc

    edit: üstteki link mortingen avenue

    https://www.youtube.com/watch?v=0qk4a0le6ka

    edit: üstteki link de düşük fps imiş

    http://rawstreams.xyz/…p?id=0041600302&feed=1&cam=0

    edit: yine link patlamış. bu da son, patlatmadan kullanın başka yok ona göre

    http://45.32.201.182/…hp?id=0041600302&feed=1&cam=0
  • celtics de gerçekten çok keko bir takım. seyir zevki kalmıyor adamların ezik oyunu yüzünden :((
  • cavs'ın doğuda rakibinin olmadığını gördüğümüz bir maç daha. celtics 2-3 sene içerisinde inanılmaz bir takım olacak ama daha çok erken.
  • (bkz: yine mi bamya)
  • celticsimizin bu sezon evinde oynayadigi son mac. keske 5. maca tekrar donse ama mumkun gozukmuyor pek.
  • cavs in yine ilk maçı yaşatarak ilk çeyrek ortasından itibaren yavaştan farkı açıp 18-32 ye getirdiği maç. lebron adeta maestro gibi takımı yönetiyor ve geçen sene finaller son maçında iguodala ya yaptığı bloğa benzer bir blokla gecenin hareketlerinden birine imzasını şimdiden attı diyebilirim.

    cavs takım halinde %60 seviyelerinde oynarken, rakibi %30 altında tutmayı başardı. bu şekilde götürebilirlerse yine ilk yarıda bitirme fırsatı elde edebilirler.
  • celtics normal sezonu lider bitiren bir takım görüntüsünden çok uzak oyun oynuyor. set oyunu yapamıyorlar. cavs defansı tıkırında. özellikle korver şu ana kadar çok yerinde 1-2 switch yaptı. celtics'te kawhi, derozan gibi içeriye kat edip sayı bulabilen bir oyuncu da yok. onlar da durumun farkında, iyice oyun disiplininden uzaklaştılar. gaziantep royal halı'nın yapmayacagı hatalar yapıyorlar. *

    süpürge.avi gibi görünen maç.
  • clevelandın boston u bostonda ekmeklediği maç.lebron ve posseleri buraları oynamaya alışkın ve agresifler. boston ise caddebostan tayfasından hallice.clevelandın ribaund üstünüğü ve savaşçılığı karşısında ergen irisi tikicanlar gibi kalıyorlar.birazdan biri ay top dik geldi diye kenara gelecek amk neredeyse.abicim biraz motivation,dedication,burnin fire falan yahu .td gardendaki son maç gibi görünüyor.
hesabın var mı? giriş yap