• dişi tay deneme koşusu'nun önümüzdeki pazar günü gerçekkeltirilecek olanı.

    katılacak tay sayısı 8-10'u ancak bulur diye bekledim ama sayı 12'yi bulmuş.

    2012 ve 2016'daki dişi tay deneme koşularını hatırlatan bir grup izleyeceğiz. az sayıda katılım nedeniyle 2012'yi daha çok hatırlatacak ama kalite anlamında ne bir eksik, ne bir fazla.

    cuma sabahı yapılacak deklareleri de yazalım:

    beklenen - gökhan gökçe
    blanchard - hişman çizik
    deniz mavisi - akın sözen
    hürat - gökhan kocakaya
    kasalina - ahmet çelik
    lady ceylin - müslüm çelik
    lucky foot - selim kaya
    monshau - sadettin boyraz
    queen of proti - özcan yıldırım
    serpinti - mustafa çiçek
    sılver arrow - tolga yıldız
    the last romance - halis karataş
  • deniz mavisi adlı safkana baktığımızda çok sevdiğim bir dostum ile başarılı bir aygır olacağına hem fikir olduğum captain rio danehill hattını görmekteyiz. captain rio ve danehill hattını daha önce incelemiştik.

    beklenen adlı safkana baktığımızda luxor bizim ayancıklı hattını görmekteyiz. luxor daha önce incelemiştik bizim ayancıklı bluebird isimleri daha önce bu koşuda henüz başarı gösterememiş isimler.

    blanchard adlı safkana baktığımızda mali danehill dancer hatlarını görmekteyiz. mali daha önce bu koşuda henüz başarı gösteremezken babası distant relative daha önce incelenmişti. keza danehill dancer için de bu koşuda aynı durum geçerli onun babası danehill önceden incelenmişti.

    hürat adlı safkana bakınca torok okawango hatlarını görmekteyiz bu hatlar hakkında da daha önce bilgileri daha önce yazmıştım.

    kasalina adlı safkana gelince congrats giants causeway hatlarını görmekteyiz. congrats ap indy isimleri daha önce bu koşularda yer almazken onun babası seattle slew slew o gold ile pawnee rhythm de kısrak babası
    yine seattle slew fast stars line de yer almakta.

    lady ceylin adlı safkana gelince el corredor mountain cat hatlarını görmekteyiz el corredor ve onun babası mr greeley henüz bu koşuda başarı gösteremezken gone west daha önce incelenmişti. keza mountain cat de önceden incelenmişti.

    lucky foot adlı safkana bakınca after market bin ajwaad hatlarını görmekteyiz after market bu koşuda henüz başarı gösteremezken diğer hatlar daha önceden incelenmişti.

    monshau adlı safkana bakınca temple city ve tale of the cat hatlarını görmekteyiz. temple city ve dynaformer daha önceden henüz bu koşuda başarı gösteremezken tale of the cat ve hattı daha önceden incelenmişti.

    queen of proti adlı safkana bakınca kurtiniadis sri pekan hatlarını görmekteyiz. kurtiniadis ve mujahid daha önce bu koşuda henüz başarı gösteremezken sri pekan daha önce yukarıda incelenmişti.

    serpinti adlı safkana baktığımızda perfecto divine light hatlarını görmekteyiz. perfecto ve bosporus ve night shift divine light ve sunday silence daha önce bu koşularda henüz başarı gösterememiş durumda

    silwer arrow adlı safkana baktığımızda mastercraftsman be my chief hatlarını görmekteyiz. mastercraftsman ve danehill dancer daha önce bu koşuda henüz başarı göstemezken be my chief daha önce incelenmişti.

    dişi tay denemedeki son safkanımız the last romance adlı safkana baktığımızda tizway kingmambo hatlarını görmekteyiz. tizway tiznow cee s tizy relaunch isimleri daha önce henüz bu koşuda başarı gösteremezken kingmambo daha önce yukarıda incelemiştik.
  • ben bu koşuda the last romance'in son koşusuyla nefes açarak geldiniğini düşünerekten geçilmeyeceğini düşünüyorum. derya beşikçi koşusunda gene son 200'e kadar kazanırda kalıp sonra nefesten dolayı gerilere düşmüştü, zaten ata koşu göstermişlerdi.

    dikkat edilmesi gereken deniz mavisi ve hürat
    sürpriz olarak da beklenen ile blanchard'a dikkat.

    edit kasalina galopta çok iyiydi, dikkat edilmesi gerekli. the last romance'in de gizli ekürisi.
  • hürat 'ın gökhan kocakaya idaresinde kazandığı klasik koşu. halis tlr ile tempoyu iyi ayarlayamadı, kocakaya koşuyu iyi okudu ve kazandı.
    3. lucky foot kısrak koşusunu kazanırım izlenimini verdi.
  • kocakaya çok formda böyle giderse gazi'yi de alır. ama benim gönlüm hep sihirbazdan yana ya çok seviyorum ki
hesabın var mı? giriş yap