• her şey galatasaray’ın şampiyonluğunu kendi evinde başakşehir’e bıraktırmak içindi ve tüm planlarını takır takır uyguladılar. öyle bir sisteme oturttular ki birden topyekün galatasaray’a saldırıp hakkında kara algılar oluşturmaya çalıştılar. rize maçında yaşananlar da bu katliama karşı bir ön hazırlık, gerekçe göreviydi. üstelik galatasaray son iki maçı da alın teriyle kazanmış olmasına rağmen, doğrudan sonuca etki edecek bir hata, bir karar söz konusu olmamasına rağmen öyle bir kamuoyu oluşturdular ki gören de sezon boyunca hakkı yenen, 2 cümleye 10 maç cezaların verildiği takım galatasaray değil de başakşehir’miş sanacak.

    galatasaray’dan sezon boyunca çalınan puanlar söz konusu olduğunda hakemleri kutsal ilan edip onların da hata yapabileceğini vurgulayanlar, şayet galatasaray 3 puan almışsa o maçın hakemlerini linç edip düdüğünü astırmaya başladılar. galatasaray maçına çıkacak hakemlere karşı şu an müthiş bir baskı var ve hakemlerin sırf kariyer hayatı bitmesin hatta ve hatta “silahla vurulmak” gibi bir tehdide maruz kalmasın diye hakemlerin galatasaray’a karşı cephe alacağı açık ve net. bir de üstüne maçtan önce alınacak emirler de eklenirse...

    tüm bunlar 19 mayıs’ta oynanacak galatasaray-başakşehir maçı için galatasaray’ın katledilmesine yönelik yapılmış sinsice ve haysiyetce bir ön hazırlıktan ibaret duruyor. o maçta hakem galatasaray’ı yakarak başakşehir’e şampiyonluğu verecek ve galatasaray’ın onca alın teri, emeği alanen çalınmış ve gasp edilmiş olacak. galatasaray maçı ancak hakeme rağmen var’a rağmen kazanmasını bilerek, hepsini üst üste ekleyerek ve taraftarı sayesinde kazanacaktır eğer katliam boyutu farklı yerlere ulaşmazsa.

    bir takım üzerine bu kadar fazla gidiyorlarsa bilin ki üzerine gidenler kapalı kapılar arkasında pis işler peşindedir. üst üste kulüp başkanlarından yapılan tehditler de önümüzdeki günlerde yapılacak olan gizli toplantılar da bunu gözler önüne seriyor. hakemleri vurmakla tehdit edecek kadar gözü dönmüş olanları bile gördük canlı yayında.

    galatasaray kimsesizlerin kulübü tabi. lobisi yok, medyası yok, algı gücü yok. hükümetin başında bir fenerbahçeli var ve bu sene başakşehir’i destekliyorlar. tff komple beşiktaşlı dolu, bir beşiktaşlı gidiyor öteki beşiktaşlı geliyor. medya patronları fenerli ve beşiktaş’lı, istedikleri gibi algı yönetiminde bulunabiliyorlar. hal böyleyken tıpkı iktidarın muhalefeti şeytanlaştırması, kaybetmelerine rağmen bir türlü yedirememeleri gibi bunlar da galatasaray karşısındaki hezimetlerini yediremiyor, iktidar ysk üzerinde baskı kurarken onlar da mhk tff üzerinde baskı kurup galatasaray’ın elinden şampiyonluğu almaya uğraşıyor. amaç fark açılmasın, galatasaray yürüyüp gitmesin. başakşehir dünkü takım, şampiyon olması onlara göre bir tehdit unsuru değil ne de olsa.

    galatasaray kulübü sahada kazandığını masada vermemek adına bu yürütülen algı operasyonuna müdahale etmeli, mutlaka ama mutlaka kendi hakkını savunmalıdır maçtan önce.
  • olmayacak katliamdır.
    galatasaraylı renkdaşlarım sakin olsunlar. pazar günü ligdeki en rahat galibiyetimizi alacağız. şampiyonluk maçında, galatasaray'a, türk telekom arena'da kumpas kuracak güç tarihte kimsede olmamıştır, olmayacaktır.

    hele ki 23 haziran'da istanbul seçimleri varken..
  • tum rakip takimlarin beklentisidir.

    zira hakemler gs'yi kolluyor mu kollamiyor mu hakemler insan mi degil mi, bir türlü karar veremiyorlar.

    ısin aslinda, türk hakemlerin yuruyen bomba olduklarinin onlar da farkindalar. bugün sana yarin bana her an tehlikeler.

    fakir futbolumuzda heyecani ayarlıyorlar.
  • katledılmısler la buna kargalar bır yerıyle güler laa sizin albayrak degılmıydı var kayıtları elımızde goruntulerı ses kayıtları bır yonetıcı bu kayıtları nasıl alıyor elıne ?? sonra yok dıl surcmesı falan derken bızım medya unuttu ,sızın ali durust degılmıydı transfer komıtesınde yer alan daha ne zırvalıyorsunuz katledılecekmıs hadı albayrak cıksın acıklasın var kayıtlarıyla ılgılı nıye konusmuyorsunuz aynı söylemlerı aziz yapmış olsa ortalıgı dumana katardınız ne oldu da sımdı böyle ağlamaya basladınız aziz soyunma odasına gırdıgınde neler dedınız gene söyleyın ama ısınıze gelmez cunku gs lı dıger takımlar herhalde rızeyı destekleyecek anasını adam topa vuracakken emre ayagını sokuyor kırmızı 43 yasında adamı hakem atıyorlar yetmıyor,başakşehir maçlarına aylarca atanmayan adamı 5 ay konustular ama gs en krıtık donem maçlarında hatalarına bakın gecen sene alanya umıt ozturk bu sene serkan çınar...
  • bunlar hep sonradan göt olmama çabaları.
  • lan yeter bedava aldığınız puanlar yetmedi mi ? bu maçtan da mı puan dileniyorsunuz?
hesabın var mı? giriş yap