• istanbul şişli'de bir ilköğretim okulu
  • sisli de etfal hastanesinin hemen yanindadir. hastane ile okulun bahceleri yanyanadir, cocugunun okulda yaralanmasindan veya hastalanmasindan korkan ebebeynler* icin ideal bir okuldur.
  • şişli 19 mayıs ilkokulu'nun 8 yıllık zorunlu eğitimden sonraki adıdır.
  • 41° 3'31.55"n ve 28°59'22.12"e koordinatlarından görülebilecek ilim irfan yuvası
  • oy kullanılan yer
  • ankara'nın mamak ilçesinde bulunan bir ilköğretim okuludur. en parlak dönemini 80'lerin sonu ile 90'ların ilk yarısında yaşamıştır. o dönemlerde hem eğitim-öğretim faaliyetleri hem de sosyal etkinlikler bakımından çevresindeki diğer okullara nazaran çok ilerideydi. 2000'lere gelindikçe yavaş yavaş bu özelliklerini yitirmiş, öğrenci sayısında da ciddi derecede düşüş olmuştur.
  • 2 sene önce imamhatip olduktan sonra finansal imkanlara kavuşmuş, geçen sene boyanmış, bu sene ise toki desteği ile yeniden yapılacağı söylenerek dümdüz edilmiş okuldur.
    bir günde düzlediler okulu.
  • şişlidekinin imam hatip olması yetmemiş gibi, şimdi de adı değiştirilmiş. hacı mehmet özdemir imam hatip okulu olmuş lanet olasıcalar. paranız varsa dinciyseniz bu ülkede her şeyi yapabiliyorsunuz demek. yeni bina da iğrenç olmuş iğrenç akp mimarisi. eski okul binasının daracık dış merdivenlerinde koridorlarında fareler gibi koşuyorduk ne güzel
  • mehmet özdemir in bağışları ile yeni binasına kavuşmuş ve covid sonrasında ilk defa öğretime açılmış okul. eski binası baya eskiydi, fakat en azından açık ve kapalı basketbol sahası vardı, gençler çocuklar haftasonu akşam spor yaparlardı.
    yeni okulun eksikleri var, ama zamanla tamamlanacağını düşünmüyorum. genel olarak sıralamak gerekirse:
    - herhangi bir pota, file, saha veya spor alanı bulunmakta.
    - okulun tüm açık alanı asfaltlanmış, herhangi bir yeşil alan olmadığı için merdivene saksılar dizilmiş.
    - okulun belki spor alanı olabilecek tek yeri olan araç giriş kapısı yanındaki alan ise zeminin düz olmaması sebebi ile kullanılmıyor.
    - mehmet özdemir hayır etmiş, ve okul yaptırmış. ama hala okulun devası bodrum katını kendi kumaş ticareti için depo olarak kullanmakta. biraz mahalle camisi gibi, üstü cami altı esnafın işletmesi gibi olmuş. en azından depo alanını boşaltıp en azından kapalı spor sahası olarak kullanılmasını sağlaması gerek.
hesabın var mı? giriş yap