• zaten morali bozuk kardeşimizin ;yıllarını heba edip hayatını ipotek ettirdin ne demek;hayırlı olsun;yatırım yatırımdır;ileride karşına çıkar;6 bin tl vardı şimdi 150binin var;borç yiğidin kamçisidir.
  • artık bu saatten sonra sende akp lisin, borcum çok kardeş istikrar devam etsincilere katıldın hayırlı olsun.
  • en azindan ev sahibi olarak kafan rahat be kardesim, biz kiraci olarak ne cekiyoruz diyerek imrendigim insanin yasadiklaridir.
  • artık ev sahibi diye bir kavram hayatında olmayacağı için seni tebrik ediyorum. bir süre sonra rahatladığının farkına varıp mutlu olacağından eminim. umarım her kiracı bu yazarın yaşadığı stresi en kısa sürede yaşar.
  • istediğin evi aldıysan,
    ki burası gerçekten çok önemli:
    içinde oturmaktan keyif duyabileceğin bir evse aldığın;
    hayırlı olsun.

    yok öyle değilse,
    sırf kiradan kurtulayım da gerisi allah kerim dediysen;
    geçmiş olsun kardeşim.

    ha bir de atasözleriyle kimi zaman dalga geçeriz ama
    ev alma komşu al sözü kadar doğru bir atasözü bilmem,
    umarım pişman etmezler.
  • emlakçı çakalları hakkında yaşananlar için:

    (bkz: #43470111)
  • alınmış alınmıştır hayırlı olsun ama yanlış yatırım yapmışsın arkadaşım,bir kere on yılını 1+1 ev için ipotek etmen saçma olmuş,istanbul yerine yarı fiyatına kendini kasmadan anadolu şehirlerinden birinden ev alabilirdin kirası ile oturduğun evin kirasını öder kısa vadede ev sahibi olabilirdin,evin borcu bittiğinde artı üzerine koyacağı değerle birlikte satıp eli ayağı düzgün iyi bir ev alabilirdin ama artık olan olmuş.
  • borcu biter bitmez, zaten ticari omru neredeyse dolmak uzere olan ve 2+1 ile degistirilmek uzere yeniden borca girmeye sebep olacak sikko bir evin satin alinma hikayesidir.
    bu ev icin harcanacak o 10 sene bitince 'artik rahat bir eve gecmek gerek' diyerek 2+1 icin bir 10 seneni daha ipotekleteceksin saskin beyaz yakali. o bitince de -eger hala hayattaysan- 3+1 alirsin artik.

    formul veriyorum, not alin:
    her ay iki kira kadar para odeyecekseniz, kiraci olarak kalin, her ay bir kira kadar da dolara ve/veya altina yatirin. 10 degil, 7 sene sonra evinizi pesin parayla alin.
  • uzun zamandır okuduğum en uzun ve boş entry. sanki zorla satmışlar, günümüz koşullarını bilmiyormuş gibi dram yapılmıştır.
hesabın var mı? giriş yap