edit:
dominos pizza ekşi üzerinden bana ulaştı ve sorunu gerekli yerlere bildirdiğini söyledi.
siparişimizi verdiğimiz mağaza da bize dönüş yaptı.
altı liraya takılanlar olmuş, benim derdim bol malzeme için fazla para isteyip farklı pizza geldiğinde pizzalarımız arası fiyat farkı yok diyerek müşterisini kandırmaya çalıştıklarını düşünmemdi.
bu kadar ilgilendiklerine göre bilinçli yaptıkları bir hata değil.
ilgileri için teşekkür ederim.
ilk entry:
selamlar.
akşam yemeği için yemek sepetinden bir şey söyleyelim diye bakarken dominos jokeri çıktı. biz de pizza yiyelim madem dedik ve jokere girdik. dopdolu ekstra pizza model pizza söyledik. iki kişiyiz diye büyük boy ve kalın hamur tercih ettik. yanına da bi kola aldık. 45,98 lira tutan sipariş 30,98 liraya düştü. ödemeyi internet üzerinden yaptık ve siparişimizi verdik.
pizza geldi ve yemeye başladık. ilk ısırığı alınca dedim ki bu nası bi pizza. içinde peynir salam ve zeytinden başka hiçbir şey yok. halbuki seçtiğimiz pizzada közlenmiş biber bile vardı. hamuru da ince. etikete bir baktık ki bizim 6 tl fark ödeyerek seçtiğimiz dopdolu ekstra yerine süperos yazıyor.
gelen pizza görseliolabilir dedik, insanlık hali. bi akşam yemeğimiz piç olmuş olabilir ama yanlışlıktır, olur öyle. pizzayı yiyelim, ziyan olmasın dedik. değişim istemeyelim. fakat hiç değilse 6 lira farkı geri ödesinler. çünkü ben bol malzemeli bir pizza yemek istiyordum. yoksa siparişi 30 liraya denk getirip 20 lira öderdim zaten jokerle. yemeksepeti canlı destekten talebimi ilettim ve onlar da dominosa ilettiler. yemek sepeti dedi ki mağaza size parayı geri ödeyecek.
iki dakika sonra dominos merkezden aradılar. dediler ki;
++ paranızı iade edemeyiz. çünkü kampanyalı pizzaların hepsi aynı fiyat.
-- ben de dedim ki aynı fiyat değil, bizim sipariş ettiğimiz pizzayla bize gelen pizza arasında 6 lira fark var. o
++ kampanyalı pizzaların hepsi aynı fiyat sayılıyor.
-- ama ben sipariş verirken dopdolu ekstra seçerek altı lira fark ödedim. nasıl aynı fiyata satılıyor?
++ kampanyalı pizzaların hepsi aynı fiyat sayılıyor.
-- peki deyip kapattım.
ne diyeyim, ben ak diyorum adam kara.
bakın, ben 6 liranın peşinde değilim. sadece parasını ödediğim mala sahip olmak istiyorum. ya da bu durumda sahip olduğum mal kadar para ödemek istiyorum. keriz yerine konmak istemiyorum. deselerdi en baştan "biz jokere dandik pizza gönderiyoruz kardeşim" hiçbir sorun olmazdı. fakat bu adamlar hem yemek sepetini idare ediyor geri ödeme yapıcam diye hem de müşteriyi düdüklüyor.
bundan sonra dominostan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. çünkü kazıklayan taraf dükkan değil doğrudan markanın kendisi.
sipariş görselipizza etiketi