• amerikanin roswell olayina basarisiz bir misilleme.
    oyuncak bebek kadar uzayli mi olur lan?

    burdan sunu anladik roswell de sahteymis. 50sene dunyayi keklediler.
  • rusya'nın uzaylılarla ilgili olarak en fazla resmi açıklama yapan devlet olduğunu düşünüyorum, var bunların bir numarası ama dur bakalım
    uzaylılarla savaşacak güçte değiliz
    uzaylılar aramızdauzaylıları açıklayın
  • illimunati oyun kartlarında sıradaki mevzu. uzaylı muhabbetlerini sık sık duyacağız bundan sonra
  • hayatında uzaylı görmemiş insan olarak diyorum ki böyle uzaylı olmaz olsun arkadaş. hayır lan şuna vursan yarısı boşa gider.

    neyse konu bu değil görüntüler hiç inandırıcı değil yani ben inanmadım sizler bu konuda özgürsünüz. ancak malumunuz insan olarak bunca yıldır bekliyoruz, bir sürü efsane üretiyoruz yok bunlar çok güçlü, piramitlerde parmakları var filan diyoruz ha o videodaki uzaylıysa onu yapan ben o piramitlerin tepesine oturmaya razıyım. hadi diyelim bunlar beynini fazlasıyla kullanıyor ancak ayağım kadar boyları var, adam kol kalınlığı benim parmağım kadar ne bok becerebilir lan bunlar. bu kadarda insana benzemesin ayrıca arkadaş bunlar uzayda yaşıyor farklı ortamda yetişmiş çocuklar bunlar dünya üzerinde bile canlılar bu denli birbirinden farklıyken bu uzaylıların insan çakması olması hiç güzel değil maalesef. ne bileyim ben tuhaf şekilli bir şeyi daha mantıklı görürüm. eğer bu uzaylıysa muhtemelen bir uzaylıyla aşk yaşayan bir insandan olmadır. öyle geldi bana. o gün bugündür babasının izini sürüp aramıza dönmüş olabilir. evet kuvvetle muhtemel olay budur ana tarafından uzaylı baba tarafından dünyalı.

    velhasılıkelam bu videodaki maalesef tam anlamıyla uzaylı değil. merakımızı gideremedi lütfen kendisi gitsin ve gerçek uzaylılar eğer varsa gelsin. yoksa uzaylı diye diye kendimizi becereceğiz burada.
  • basit kekleme.

    roswell'i acin izleyin. o da sahte. otopside kenarda duvarda asili telefon var. hani amerikan filmleride goruruz. bu telefon ilk defa 1954-7de cikti abd'de. otopsi goruntuleri sozde 1947.
    ruslar da barbie bebekten bozma uzayli otopsisi yapiyor. bak bak bak.
    bildigin soguk savasin uzayli avladik versiyonu.
  • elim görüntüler. şehid edilmiş uzaylı kardeşlerimizin ailelerine kozmozdan meteor yağmuru, yakınlarına da sabır diliyorum. uzaylı da olsan dünyada işin zor aga.
  • yakinini dunyada kaybeden uzaylilarca gelip aranacaktir.
  • bilimle çelişir.

    şimdi dağılın.
  • roswell otopsisi videosunun halen gerçek olduğunu zanneden arkadaşlar için bir film tavsiyesi, filmde olayın tüm perde arkası gerçek kişilerin anlatımı ile veriliyor.
    imdb alien autopsy
hesabın var mı? giriş yap