• 1999-2000 sezonu

    - 19/21 kasım'da oynanması gereken fenerbahçe-galatasaray derbisi, 23 kasım'da oynanan bologna-galatasaray uefa kupası maçı nedeniyle ertelendi. erteleme maçını galatasaray 1-2 kazandı.

    2000-2001 sezonu

    - 25-27 ağustos'ta oynanması gereken bursaspor-galatasaray maçı, 25 ağustos'ta oynanan galatasaray-real madrid süper kupa finali nedeniyle ertelendi. erteleme maçını galatasaray 0-2 kazandı.

    - 3-5 kasım'da oynanması gereken antalyaspor-galatasaray maçı, 7 kasım'da oynanan galatasaray-sturm graz şampiyonlar ligi maçı nedeniyle ertelendi. erteleme maçını galatasaray 0-1 kazandı.

    - 2-4 mart'ta oynanması gereken istanbulspor-galatasaray maçı, 7 mart'ta oyananan galatasaray-milan şampiyonlar ligi maçı nedeniyle ertelendi. erteleme maçını galatasaray 3-5 kazandı.

    2001-02 sezonu

    - 16-18 mart'ta oynanması gereken trabzonspor-galatasaray maçı, 13 mart'ta oynanan roma -galatasaray şampiyonlar ligi maçı nedeniyle ertelendi. erteleme maçını galatasaray 0-2 kazandı.

    2002-2003 sezonu

    - 20-22 eylül'de oynanması gereken fenerbahçe-galatasaray derbisi, 24 eylül'de oynanan galatasaray-barcelona şampiyonlar ligi maçı nedeniyle ertelendi. 6 kasım'da oynanan derbiyi fenerbahçe 6-0 kazandı.

    bu ertelemeler emsal gösterilerek fikret orman’ın isteği gayet makuldür.

    not:tinerspor

    #tffmaçlarıertele

    edit: yazılanlara bakınca ne kadar da korkuyorsunuz avrupa’da herhangi bir türk takımının başarı yakalamasından. bugün ülkenin herhangi bir takımı aynı konumda olsa erteleme için omuz verirdim.

    edit 2 : galatasaray’a bok atarak bunu savunmaya çalıştığımı söylemiş bi arkadaş böyle bi amacım kesinlikle yok tek örnek bunlar olduğu için verdim.
  • (bkz: işsizim demenin alternatif yolları)

    milyon dolarları götüren futbolcular daha az çalışsın diye üç kuruş paraya geçinenlerin bayrak taşıyıcılığını yaptığı konu hakkında açılan başlık.
  • galatasaray o dönem ne efsane takımmış.
    real madridler, milanlar, barcelonalar havada uçuşuyor.
  • 2000-2001 sezonu

    galatasaray şampiyonlar ligi çeyrek finalinde real madrid ile oynayacaktır ve ligde oynayacağı beşiktaş maçının ertelenmesini talep etmiştir. fenerbahçe ise federasyona bu maçının ertelenmemesi için itirazda bulunmuş ve maç oynanmıştır. galatasaray, beşiktaş'ı 2-0 yenmiş, o zaman ki teknik direktörü mircea lucescu'da türk futbol literatürüne geçecek (bkz: köpekler istedi diye atlar ölmez) sözünü kazıyacaktır. galatasaray, şampiyonlar ligi'nde de real madrid'i kendi sahasında 3-2 yenecektir.

    yaşı yetmeyen ergenlere hatırlatmak isterim
  • (bkz: gassaray)
  • "25-27 ağustos'ta oynanması gereken bursaspor-galatasaray maçı, 25 ağustos'ta oynanan galatasaray-real madrid süper kupa finali nedeniyle ertelendi"

    süper kupa maçı mı ertelenseydi amına koyayım ? mal mısınız nesiniz ya.
  • olur mu ya artik ligimiz pörömiyer lig seviyesinde ne mac ertelenmesi? eskiden gs 2 gunde bir mac yapiyordu. hihi biz de yedik. yasi yetmeyen ergenlere hatirlatilmasi iyi olmuş. utanmazin birisi de demiski siz de kupa alin da ertelensin vs. zaten galatasarayimiz 2001 sampiyonlar ligi 2002 uefa 2003te tekrar sampiyonlar ligi kupası aldı ondan yapildi bu ertelemeler. gerci o zaman gucluydunuz bi yandan agar yilmaz ikilisi diger yandan muhterem hocaniz size calisiyor sizi ayaga kaldirmak icin ugrasiyorlardi.

    neyse erteleme falan olmasini ben şahsen istemiyorum. ciksin kartalim oynasin sorun yok ama bu istek ilk kez oluyormuş gibi yasi yetmeyen ergenler konusunca komik oluyor
  • turkiyenin kulupler duzeyinde uluslararasi rekabet etmeye yeni basladigi o donemde bu tarz ertelemeler yapilmistir. sonraki 15 yilda ise galatasaray cl’de bir ceyrek final bir ikinci tur, fenerbahce cl’de ceyrek final avrupa ligi’nde yari final, besiktas avrupa ligi’nde ceyrek final oynarken benzeri bir uygulama olmamistir.

    kisacasi erteleme olayi tarihte kalmistir. avrupa basarisinda geriden gelenlerin belli ki zihinleri de biraz geride kalmis.
  • ulan galatasaray real madrid ile süper kupa maçına çıkacak diye bursaspor maçı ertelenmiş adam gelmiş burada ağlıyor.

    insan utanır lan..
  • cuma gunu oynanan super kupa macini bile yazmis ya adam. he amk ucaktan direkt bursa stadina insinler istersen. bu ertelemeler o zamanlar la liga'da bile oluyordu. siz hic cm 01-02 falan oynamadiniz herhalde.

    yaklasik 15 senedir uygulanmayan futbol literaturunden kalkmis bir uygulamayi hortlatmak tam anlamiyla gericiliktir. gunumuzde ertelemeler sadece final maclarinda olur.

    o zamanlar bu uygulamanın her ligde olmasının sebebi ise tamamen şampiyonlar ligi statüsüdür. 2 gruplu sistem vardı hatırlarsanız. 10 tane grup maçı yapıyordu galatasaray. 5 değil. 12 günde 5 maç yapmışlığı var. yaşınız yetmiyor sanırım.

    bana kalirsa da ertelensin kupa maclari ama 15 seje oncesini bahane gostermeyin. gidin anlasin fenerbahce'yle 2 kulüp anlasinca zaten tff'de erteleyecektir.
hesabın var mı? giriş yap