• dünya dışı yaşam formları ile ilgili nasa nın yarın düzenleyeceği toplantıdır.merak etmiyor değilim ama muhtemelen eski bir bilgi yarışması klişesi gerçekleşecek;

    - sn. özveren cevap veriyoruz: cevap yok.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25156065/
  • umarım dünya dışı yaşamın julian assange olduğunu açıklamazlar.
  • eger et den net bir radyo sinyali almadiysak (bkz: contact), muhtemelen birseyler bulduk ama uzerinde arastirma yapmaliyiz pek birseyden emin degiliz cercevesinde bir aciklama olacaktir. tabi merak icindeyiz o ayri.

    edit, bem kendi adima gunes sisteminde bir yerlerde sivi su bulunmus olmasindan, ya da baska bir yildizin ceversinde yildiza uzakligi sivi su bulunmasina musayit bir gezegen bulunmus olmasindan supheliyim.
  • wikileaks salgınını durdurabilmek için başvurulmuş konulardan biri olabilir bu açıklama. eğer işe yaramazsa michael jackson'un hayaletini çağırabilirler. artık hiçbir şeye normal yaklaşamıyorum, beni bu havalar mahfetti!
  • haktan akdoğan'a malzeme çıktı bak şimdi, adam iki haftada bir saba tümer'deydi, bundan sonra bi cüneyt özdemir'de, bir m. ali birand'da, bir can dündar derken soluğu zuhal topal'da almasından korkuyorum.

    ayrıca elin oğlu çalışıyor, didiniyor, yıllarını veriyor, astronomidir, fiziktir, gözlemdir hayatını adıyor bu işe, bizim liboşlar çıkıp "ee zaten kutsal kitabımızda yazıyordu bunlar " diyecekler, yine bi sinir yine bi çiçek.
  • fc barcelona demelerinden korkuyorum. zira bu ara pek moda.
  • sikimde bile olmayan açıklamadır. zira ben bizzat şahsen kendim ve 400 milyon insan taşaklarımızı yaya yaya tsi 22.00 'den itibaren dünya dışı 3 varlığı canlı yayında izleme şansı bulduk.

    (bkz: lionel messi) , (bkz: andres iniesta) ve (bkz: xavier hernandez)
  • "yine" bir tasin uzerinde amip buldularsa yer yerinden oynar, cunku "yine" diye bir sey yok canlarim benim, henuz dunya disinda ennnnn basitinden bir canliya veya canli izine rastlanmadi.

    herhalde bilgi duzeyi ile beklenti azaliyor bu konuda. benim tahminim dogrudan degil daha cok dolayli bir sey bulundugu yonunde; bu fosil olur, atmosferde bir dengesizlik olur. eger ki dogrudan bir gozlemse, bazi super zekalarin "bakteridir bakteri" diye gecistirdigi tek hucreli bir canli gibi bir sey bulmuslarsa abartisiz soyluyorum yuz yilin kesfi olur.

    yarin amerigo saatiyle oglen 2'de nasa.gov'dan izlenebilecekmis bu aciklama. turkiye saatiyle kaca olur bilenler bilmeyenlere aktarsin.

    http://www.nasa.gov/…v/hq_m10-167_astrobiology.html
  • http://www.nasa.gov/…v/hq_m10-167_astrobiology.html

    --- spoiler ---

    nasa will hold a news conference at 2 p.m. est on thursday, dec. 2, to discuss an astrobiology finding that will impact the search for evidence of extraterrestrial life. astrobiology is the study of the origin, evolution, distribution and future of life in the universe.

    --- spoiler ---

    dünya dışı yaşam arayışında yeni bir yöntem bulmuşlar gibi bir izlenim yarattı bende.

    ayrıca basın toplantısının katılımcılarına bakarsak o kadar ciddi birşey olmadığı anlaşılır.
  • recep tayyip erdoğan jargonuyla nasa eteğindeki taşları dökecek.
hesabın var mı? giriş yap