• kuponumu daha ilk maçtan yatırdılar . oranı düşük olmasına rağmen 1/1 verdim ve ilk yarısı 0 bitti.
  • barcelona'nın bir çok gol pozisyonundan yararlanamadığı, celta vigo'nun da az ama öz geldiği ve sonucunda berabere biten keyifli bir maç oldu. sisqo'nun kaçırdığı pozisyon gol olsa celta vigo maçı kazanabilirdi de. ayruca messi'nin çok iyioynamasına rağmen barcelona'nın kazanamadığı ender maçlardan biriydi. gerçekten bugün çok etkiliydi. attığı gol dışında da acayip paslar attı; ama arkadaşları değerlendiremedi.

    barcelona ligde lider ve namağlup olmasına rağmen bu sene inanılmaz bir kadro zaafiyeti yaşıyor. neymar'ın gitmesi,suarez'in formsuzluğu ve yeni transfer dembele'nin sakatlanması ile beraber** takımın tek hücum silahı lionel messi kaldı. adam orta sahada top dağıtıp, bir de gidip gol atıyor. tamamen onun ayağına bakan bir takım var. ona bir şey olsa takım ilk beşe giremeyecek seviyede. oyuna sonradan sokulan kurtarıcı mahiyetindeki oyuncular denis suarez ve paco alcaser. düşünün artık seviyeyi. son yıllardaki hareketli transfer borsasında gidip bu adamları bulmak büyük yetenek.

    bu kadro yapılanmasının tek sorumlusu ise luis enrique denilen dallama. ilk senesinde neymar-messi ve suarez'in harika formları sayesinde 3 kupa alıp prim yaptı; ama gerçekten çok kötü bir teknik direktör. sıfır vizyon ile dünyanın parsını harcayarak arda turan, denis suarez, andre gomes ve paco alcacer gibi sıradan oyuncuları takıma doldurdu. sonucunda da kala kala tek adamın ayağına bakan bir barcelona kaldı. allahtan bu sığırın ne mal olduduğu geçtiğimiz yıl rotasyona hiç uygun olmayan bu kadro ile saçma sapan maçlarda rotasyon deneyip, kaybettiği puanlar ile giden şampiyonluktan sonra iyice ortaya çıktı da kapıyı gösterdiler.

    neyse maç başlığına luis enrique nefretimi kustum. uzun lafın kısası bu kadro yapısı ile barcelona bu sene şampiyon olamaz, messi olabilir. bakalım nereye kadar götürebilecekler. allah korusun reyis sakatlanacak olsa şampiyonlar ligi katılım hakkı bile riske girer.
  • barcelona'nın iki puandan çok daha fazlasını kaybettiği maç. bu sezon takımın en önemli parçalarından birisi olan umtiti bu maçta sakatlanarak oyundan çıkmış ve yerini vermaelen'e bırakmıştı. gelen haberler umtiti'nin birkaç ay sahalardan uzak kalacağı yönünde.

    barcelona sırasıyla villereal, real madrid ve real sociedad deplasmanlarına çıkacak. umtiti'nin yokluğunda pique-vermaelen tandemiyle barça'nın vereceği savunma zaafiyetlerinin puan kayıplarına yol açması bir hayli olası. özellikle bernabau'daki el clasico'nun barcelona için bir hayli zorlu geçeceğini düşünüyorum.

    maç sonu editi: olmadı. real madrid için bu sezon la liga'da şampiyonluk hayal sanırım. şu an için valencia'nın şampiyonluk ihtimali real madrid'den fazla. bu durumun sadece bu maç özelinde geçerli değil, real madrid'in bu sezon genel olarak oynadığı futbol kötü. çok kötü.
hesabın var mı? giriş yap