• beşiktaş'ın norvec deplasmanından 3 gün sonra oynanacak maç. fb gs maçını cuma günü oynatan tff bu maçı neden pazartesi oynatmıyor merak ediyorum. neyse o norveç takımına yedek kadroyla da cikariz kimsenin avrupa puanlarını umursadigi yok ne de olsa bize ne amk.
  • gümbür gümbür gelen maç. tr saati ile 21 de başlayacak olup bjk alacaktır.
  • doğru, geçen sene kazanan beşiktaş, şampiyon galatasaray olmuştu..........

    umarım yine biz şampiyon oluruz, fenerbahçe ve bejeke de galatasaray’ımı yenmekle övünmeye devam eder.........
  • neden türkiye liginin klasikleşmiş büyük takım maçı başlama saati olan 19.00'da değil de 21.00'de başlayacağını anlamadığım maç. hayir, sezonun ilk bir kaç haftası, sıcaktan dolayı geç başlayan maçlar tamam da aralık ayında ne alaka böyle bir saat?

    çünkü aynı akşam saat 21.30'da, if performance hall'da, uzunca bir süredir canlı izlemenin hayalini kurduğum at the gates 'in konseri var. ben de diyordum ki maç 19.00'da başlar, 21 civarı biter, atlarım bir taksiye geçerim mekana, ne maçımı kaçırım ne konserimi. ama nerdee... kerameti kendinden menkul futbol federasyonu, kimbilir hangi düşünceyle maçı abuk bir saate almış!

    valla böyle bir durumda büyük ihtimalle konseri tercih edeceğim, zira bir daha stadımızda gs derbisi izleme imkanım olur ama o grup bir daha buralara gelemeyebilir...

    ama yine de temennim maçın 19.00'a alınması. hadi inşallah!
  • geçen yıl yaptığımızın aynısını yapacak,yine galatasaray'ı ezeceğiz.
  • gelecekten gelen edit: ultravesti'nin açıklamalarıyla gerilimin artacağı, beşiktaş'ımızın rahat kazanacağı maç olacaktır.

    cuma sabaha karşı norveç'de maçı biten takımın pazar istanbul'da maça çıkmasına ağlamak diyen ya gerizekalı ya da or.spu çocuğudur.

    geçen seneki 3-0'lık hardporn'dan sonra gelip bık bık edebilenler olmuş. biz bu maça çıkarız, yine çakarız o ayrı konu, aşağıdaki tespitin amacı federasyon ve fikstür yapıcının gs'ye torpilidir. gs'li birisi de çıkıp olm bir gece dinlenme ile maça çıkılır mı diye yazmamış, yok tiner yok uefa kupam var, yok bilmem ne. 1 saatin hesabını yapanları da gerzeklikleriyle baş başa bırakıyorum, orada 1 gün yazıyor iq yoksunu, bir gece uyumasa üç gün kendine gelemeyecek denyo gelmiş hesap yapmaya çalışıyor.

    http://haber1903.com/…necek-ve-derbiye-cikacak.html

    özet: fikstür yapıcıyı da tiner muhabbeti yapanları da toparlayıp gereğini yapıyor olacağız, rahat olun. bu arada aklı selim galatasaray taraftarını tenzih ederim, lafım mal olanlara.

    günü değişmez ise beşiktaş 30 kasım günü tr saatiyle en erken sabah saat 08:30 gibi norveç'den türkiye'ye gelmiş olacağı için beşiktaş'ımızın doğru düzgün bir gün dinlenerek çıkacağı maçtır. (sarpsborg maçı tr saatiyle saat 02:00'de bitiyor olacak, 30 kasım günü)

    o güne kadar avrupa ligindeki liderliğimizi garantilemiş olmayı temenni ettiğimiz ve fikstür yapıcıları da üst üste koymak suretiyle evimizdeki zaferlerimize bir yenisini ekleyeceğimizden emin olduğumuz maçtır.

    öncesinde sonrasında ne maçı koyarlarsa koysun rahat bir galibiyet alacağımız maçtır.
  • birilerinin maça 2 ay kala yorum katmaya başladığı derbi maçı. neden her olumsuzluk sizden yana?
  • tinercilerin ağlama olayının bokunun da bokunu çıkartıkları maç.

    herifler bu alanda bir dünya markası lan. takdir etmemek mümkün değil.

    yorgunsanız çıkmazsınız maça olur biter amk.

    ama seve seve çıkacaksınız. o zaman çene suyu çorbayla kafa sikmenin alemi yok. boş yapmayın.
  • beşiktaş'ın en erken cuma günü sabah 08:30'da döneceğini belirtip, cuma sabahından pazar akşamına sadece 1 gece dinlenebileceğini iddia eden birini ortaya çıkarmıştır.

    bir mağduriyet uğruna matematiği ağlattın be. çok basit olan 1+1 işlemi bile eşittir 1 olarak sonuçlara yansıdı be. sırf beşiktaş mağdur olabilsin diye.
hesabın var mı? giriş yap