• saat 19:30' da başlayacak şampiyonlar ligi maçı. star tv den canlı yayınlanacak olması ve ilk maçında fenerbahçe' nin inter' i ezerek yenmesi sebebiyle tüm türkiye muhtemelen bu maça kilitlenecektir. ilk maçında psv önünde pek bir varlık gösteremeyen cska moskova' nın evinde daha iyi oynadığı bir gerçek. rusya liginde bu hafta zenit takımına deplasmanda yenildiler. fenerbahçe' nin muhtemelen inter maçındaki kadroyla çıkacağı bu maçta eğer inter maçındaki hızlı pas trafiğini gerçekleştirirlerse maçı fenerbahçenin kazanacağını düşünüyorum. en kötü ihtimal berabere. ama muhtemelen cska bastıracak ve bu durum da fenerbahçe' nin lehine. sıkı defans düzeni ve aurelio-deniz ikilisi ile cska moskova' ya geçit vermez. tahmini skorlar: 0-1, 1-1, 1-2

    fenerbahçe, inter maçının eze eze kazanılmasının sürpriz olmadığını göstermeli bütün türkiye' ye. skor olarak olmasa bile oynadığı oyunla.
  • fenerbahçe'mizin 2 sene öncesinin uefa şampiyonu rus takımıyla yapacağı, puan yada puanlarla dönmesini temenni ettiğimiz, oldukça zor geçecek maçtır.
  • mumkunse emre tilev'in anlatma-masini diledigimiz karsilasmadir. bari fenerimizin ikinci cl macindan keyif alalim di mi ama?.!.
  • fener bahçe nin inter e oynadığının en az yarısını oynaması gereken maç
  • illa internet uzerinden ucretsiz seyretmek icin bir alternatif de: http://www.startv.com.tr/
  • cska moskovanin acik oyun sevmesi sebebiyle, guzel bir mac izleyecegimizi dusundugum mactir. fenerbahce intere karsi oynadigi oyunun yarisini oynasin bu maci kesinlikle kazanir.
    ayrica fenerbahcenin ilk onbiri inter macina ciktigi onbirle ayni. sevgili deivid de souza da kazmalik yapmayip, intere attigi golle gaza gelip guzel bi oyun cikarirsa daha guzel ve lezzetli bir mac izleriz. bu macin mubarek ramazan ayinda hayirlara vesile olmasini dilerim efenim...
  • fenerbahçe'nin puan almasını sürpriz olarak nitelendireceğim karşılaşma. bir galibiyet, nasıl da tüm fikirleri değiştirebiliyor şaşırmamak elde değil. sanıyoruz ki fenerbahçe'nin tek eksiği konsantrasyon. konsantre olduğunda yenemeyeceği takım yok. yani rakip, saha, atmosfer falan hepsi faso fiso. fener konsantre olsun barcelona'yı nou camp'ta yener!!!

    şurda bir adet rakip analizi olmadan, sadece kendi takımımıza bakarak nasıl analiz yapabilir, o yenilmez, şu berabere kalır diyebiliriz anlamıyorum.

    fener en kötü berabere kalır demek fener gruptan kesin çıkar demektir. zira üç puanın var, orada berabere kalır diyorsan, burada yener diyorsundur etti 7 puan. daha psv maçlarını ve dışarıdaki inter maçını katmadım bile. ama futbolun gerçeği bize böyle bir şey söylemiyor. fenerbahçe'nin tarihinde hiç bir üst tura çıkamadığını söylüyor. cska'nın uefa şampiyonu olduğunu, psv'nin de üst turlara alışık olduğunu söylüyor. yani tarihsel olarak bile fenerbahçe kesin üst tura çıkar diyemeyiz.

    bugün şampiyonlar liginin maçlarına bakıyor olsak. cska ile inter oynuyor olsa. maçı cska kazanmış olsa. bu bizi şaşırtır mı? beni şaşırtmaz. bir yandan, inter işte ne olacak, dengesiz takım, hatta müthiş futbolculardan kurulu ama sadece o kadar derim, rusya atmosferi derim şaşırmam. şimdi o zaman cska'lıların kendilerini avrupa şampiyonu falan sanıyor olmaları lazımdı. yok böyle bir şey...

    inter'i karşı iyi oynamanın karşılığı 3 puandır. onu da verdiler zaten. lakin, diğer maçlar oynanmadı henüz. inter'in bu gruptan çıkamaması bile istanbul'daki oyundan sonra sürpriz değil.

    türk futbol severinin şuna cevap vermesi, cska maçının skorunu tahmin açısından faydalı olacaktır; fenerbahçe inter'i ezmesi -ki öyle oldu-, kendisinin çok çok iyi olmasından mı, rakibin rezil bir futbol oynamasından mı kaynaklandı? bence inter'in kötü olmasının payı daha yüksek. bu benim görüşüm elbet.

    fener bugün cska'yı yenebilir, böyle bir ihtimal elbet var. ama bence fenerbahçe'nin inter maçındaki oyunu bir daha oynamasının ihtimali yok. o maçtaki oyunun bu kadar beğenilmesinin en önemli nedeni rakibin inter olmasıydı. lakin inter, inter değildi ki...

    maçın skoru, tamamen tesadüfi bir şekilde de oluşabilir o yüzden onun tahminini yapmak güç. ama ben şunun tahminini yapacağım, fenerbahçe rusya'ya 1 puan alırsam ne ala psikolojisiyle gitti, oyunun genelinde rus takımı oyuna hakim olacaktır ve fenerbahçe, inter maçındaki oyununa benzer bir futbol oynayamayacaktır. oynayabilirse, çok önemli, tarihsel bir eşiği aşmış demektir ama ben takımı o kıvamda görmüyorum.
  • gol atılmasına ragmen nasıl olurda hala bu baslık sol frame'de gorunmez diye sasırdıgım mac. sanıyorum millet gol sevincinden yazıyla mazıyla ugrasamam deyip cosmaya devam etti. gururluyuz..
  • onların ahlarına bizim ohlarımız karışıyor diyen spikerin sunduğu maç.
  • bitmek bilmez spiker takintisinin devam ettigi mac.

    la olm, bi rahat durun be. kendimi bildim bileli star'da sampiyonlar ligini bu adam anlatir. hala mi alisamadiniz? hem size ne yahu, maca baksaniza...

    trt denetim kurulu gibi adamlarsiniz valla...
hesabın var mı? giriş yap