• adım adım gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır. aylardır kimi twitter hesapları temmuz ayını işaret ediyor. geziciler sabırlı davranıp oyuna gelmemelidir. gerekirse tarihi eser yapılsın zamanı gelince yıkılır ama bu ekonomik ve siyasi çöküşün ihalesi gezici diye adlandırılan ülkenin aydınlık bireylerine kalmasın. aksi takdirde ülkemiz dönülmez bir yola girecektir. az daha sabır.
  • tek çıkış yolu...

    (bkz: adam haklı beyler)

    akıllı olun da yedikleri tüm haltları memleket sevdalılarına fatura etmesinler...
  • bağzı oç keltoşların yavaştan hızlıya emarelerini göstermeye başladığı boktan tiyatro. dikkat edin de yıkmasınlar ehomomiyi bu boktan tiyatronun üstüne. cunku yikacak yer arıyorlar.
  • orospu çocuklarının dört gözle bekleyip "polisimiz it köpekle mücadele edebilecek güçtedir" gibi argümanlarla aslında istemiyormuş gibi yaptıkları oyun.
  • ohal'i bir yıl daha nasıl uzatabiliriz diyen iktidarın, ellerini ovuşturarak beklediği şeydir.
    zira direkt olarak doların yükselmesinden, afrin de verilen şehitlere, ekonominin raydan çıkmasından, parti içindeki başarısız fetö operasyonlarına kadar bir çok başarısızlık buna bağlanacaktır.
  • e geziden sonra her pisliklerini geziye süpürdüler. şimdi boka battılar 2. film lazım.
  • 23 haziran tarihine kadar, istanbul başta olmak üzere tüm yurtta dikkat edilmesi gereken söylemlerin, üst başlığı.
    malum 31 mart öncesi, yalan haberler, ötekileştirmeler, iftiralar hiç aralıksız devam etti hatta halen devam etmekte. muhtemelen 23 haziran tarihine kadar katlanarak, seviyesizleşerek, her türlü entrika ve oyunlar ile devam edilecektir.
    burada görev bizlere düşmekte. her türlü provaktif söyleme ve eyleme çok dikkat edilmesi ve sağ duyulu hareket edilmesi gerekmektedir.
    tekrarlanacak seçim kağıt üzerinde istanbul için olsa bile, tüm ülkeyi a’dan z’ye her konuda ilgilendirmektedir. her şey güzel olacak...
  • senaryo hep aynı, toplumu korkutup, aman sorun cıkmasın da bunlar seçilsin dedirtmek. kıyamet de kopsa, çok ciddi bir kesim için akp ve milli görüşçüler bitmiştir. tabi ki tahriklere olanak sağlamamak adına, kayıtsız kalınmalıdır her ne olacaksa olsun..
hesabın var mı? giriş yap