• alo fatih'in de kasımpaşaspor taraftarı olduğu izlenimi veren kayıt. çok ağır küfür ve kalite yoksunluğu içerir. dinleyeceklerin dikkatine

    edit : ama oldu efendim'in uyarısıyla alo fatih'in de kasımpaşa yönetiminde olduğunu belirtmek lazım gelmiştir.
  • haramzadeler'den gelmediği için itibar etmediğim kayıtlar. ayık olun.
  • bir nevi ucuz wag the dog. bu kadar mı çaresiz kaldınız lan?

    (bkz: akp sosyal medya dezenformasyon timi)
  • tipik bir akp dezenformasyonu. haramzadeler veya başçalan hesaplarından gelmediği için, yolsuzluk ve hırsızlık olaylarıyla hiçbir bağlantısı olmadığı için itibar edilmemesi gerekir. hele bahar feyzan ve turgay ciner arasında geçtiği iddia edilen konuşma çok amatörce hazırlanmış.
  • soğuk kanlılıkla yanaşılması ve akp'nin işi bulandırmasının engellenmesi gereken kayıt.

    edit: dinledim de konuşma içerisinde öyle bir bağ var ki başka konuşmalardan copy paste şeklinde yapılmış olma ihtimali yok. özellikle bir kadınla olan konuşma. yine de temkinli olmalı.
  • çakma gibi duruyor, amacı paralel yapının ne kadar ahlaksız olduğunu göstererek kendi ahlaksızlıklarını gölgelemek. son çırpınışlar.
  • ne kaydi oldugu akp tarafindan mi cemaat tarafindan mi ortaya atildigi zerre umrumda degildir. bu adamlar kendilerini ilgilendirmemesine ragmen deniz baykal, mhp yonetimi kasetleri ustunden siyaset yapti mi? yapti. bu kasetleri eski kardesliklerinin icinde ortaya bunlar atti mi? atti. insanlari silivriye olmayan bir sey icin mahkum etti mi? etti. vursunlar birbirlerine ne kadar kanatirlarsa kanatsinlar birbirlerini. birbirlerini acabildikleri kadar yara acsinlar,birbirlerinden goturebildikleri kadar saygi gotursunler. birbirlerine dislerini gecirsinler mahvetsinler oyle bir zarar versinler ki. bir daha bunlarin yaptiklarini yapacak olanlar bir daha dusunsun. 10 dusunup 1 adim atsin. 700 sulalesine yetecek parayi yetim hakkiyla kul hakkiyla doldurmaya calismasin. birbirlerinin canini o kadar acitsinlar birbirlerine o kadar dussunler ki su bulansin dibi gorunmesin camur icinde kalsin sonra o su durulunca o pislik o camur da suyun dibinde kalip suruklensin gitsin. su bulanmadan durulmazmis. yesinler birbirlerini ete para vermesinler.
  • akp ya da cemaat. kimin yaptığının ne önemi var. al birini vur ötekine. valla ateist olarak ben bu heriflerin dini sömürmesine bu kadar sinir olurken, muhafazakar kesim nasıl sindirebiliyor anlamıyorum.

    akp ve cemaat adını gizleyip yaptıkları üzerinden örnek versek, "islam bu değil" derler, ulan hepiniz ordaydınız..

    sonuç olarak özellikle son 10 senedir muhafazakar kesimin büyük desteğini almış akp-cemaat oluşumunun sayısız pisliklerinin, ahlaksızlıklarının bir yenisi bu ses kaydı.

    umarım bu ülkenin inançlı insanları, inanmayanlar kadar ahlaklı olur bir gün. tabi önce bunu bi' kabul etmeniz lazım..
hesabın var mı? giriş yap