• 10 gün sonra düğünü olacak kardeşime yaşatmış oldukları rezalettir.

    ''1 temmuz 2020 tarihinde 15:55 saatinde tatil sepeti üzerinden antalya/kemer'de bulunan amara premier palace otel için 7255 tl tutarındaki oda için rezervasyon yapıldı ve rezervasyondan sonra onay maili dedikleri bir mail geldi. bu sırada müşteri hizmetleri ile görüşürken o maili onayladım ve müşteri hizmetlerinde çalışan temsilci işlemin gerçekleştiğini ve faturanın mail olarak gün içerisinde iletileceği bilgisini verdi.

    bir gün sonrasında yani 2 temmuz 2020 tarihinde faturanın gelmediğini ve durum hakkında bilgi almak için aradığımda otelin oda fiyatlarını değiştirdiğini ve fiyatın 8550 tl olduğunu belirterek işlemin tamamlanmadığı bilgisini verdiler. benim başvuru yaptığım tarihte geçerli olan kampanya fiyatından beni faydalandırmayacaklarını ilettiler. buna itiraz ettiğimde ise mağduriyetimi şu şekilde gidermeye çalıştılar. benim seçmiş olduğum oda tipinin bir alt sınıfında bulunan 6750 tl 'lik oda bugün 7225 tl olmuş. isterseniz rezervasyonu onunla değiştirelim dediler. tabi ki bu benim mağduriyetimi karşılamadığı gibi salak yerine koymaktan başka birşey değil. ''

    kardeşimin direkt kendi yazısını sizlerle paylaştım.

    tatil sepetinin bu yaptığı tamamen sigaraya zam geldiğinde raflarını boşaltan marketlerin yaptığıyla aynı şeydir. bu ne etikdir ne de vicdana sığar. içinde bulunduğumuz bu yıpratıcı ve zor şartlarda hala daha milletin zorla ve hevesle biriktirdiği paranın peşine düşmek tamamen ahlaksızlıktır. siz değerli arkadaşlarımdan konu hakkında yardımcı olmanızı istiyorum.

    görsel dün rezevasyon onaylandıktan sonra gelen mail.

    görsel dün rezervasyon yapıldığında geçerli olan fiyat.

    görsel bügün geçerli olan fiyat.
  • ne ilk ne son rezalettir. ülkede kazanmak, başarılı olmak için çalışmanız değil, agresif ve ahlaksız olmanız gerekiyor. şu haksızlığı yapan insanlar yastığa başlarını koyduklarında nasıl rahat uyuyorlar aklım almıyor.
  • şark kurnazlığı yapan firmadır. son aylarda sözlüğe türlü türlü rezalet başlıkları düşmektedir zaten. ben bu ruhu gariban firmanın yerinde olsam bu hatayı aciliyetle telafi eder bir de özür dilerdim yoksa sözlüğün gündemine düşeceğinize gökdelenden düşün daha iyi sayın firma yetkilileri. evlilik organizasyon işi, sizin amatör hallerinizle mi uğraşacak insanlar bir de. o onay maili satın alanın hakkını saklı tutan bir güvence değil midir? bir anlamı yoksa neyi onaylıyorsunuz ayıptır sorması!
  • sarı öküz hikayesini hatırlatan rezalet.

    (bkz: booking.com)
hesabın var mı? giriş yap