• 300-500 liradan korkmuyorsanız süperbox yerine, acces point kurablirsiniz mesela. sinyal güçlendiren, prize takıp kullanılan cihazlardan da alabilirsiniz. böylece 2 pülütonyum hattınızı da iptal ettirmek zorunda kalmaz, süperonline'nın sizi kandırıklamasına da maruz kalmazsınız.

    tanım: düşük puanlı süperonline rezaleti.
  • aynı sorundan bende mağdurum. paranla sikilmek bu olsa gerek
  • turkcell superbox demek basli basina rezalet demek benim icin artik.

    (#93540766) bahsettigim sekilde isyerindeki adsl baglantisini superbox ile degistirdim ve sonucunda yillardir kullandigim sabit telefon hattinin benden habersiz iptal edildigini ogrenip 15 gun sonra telekomdan yeni hat basvurusu yaparak zor bela ayni numarayi geri alabildim.

    musteri hizmetleri aboneligin isyeri oldugunu, telefon, fax ve pos cihazlarinin calismamasi sebebiyle konunun aciliyetinin farkinda olup hizlica destek sunacaklarini bildirdikleri halde yaklasik 20 gundur geri aranmadim bile.

    en son 20 gun once bana superbox kakalayan, satis elemanlarinin ve kurulum yapan teknik elemanlarinin sabit hattimin iptal olacagindan habersiz olan, hatta teknik elemanin baglanti sirasinda telefon kablosunu superbox kutusu arkasina sokup ‘telefonunuz bir kac saat icinde calismaya baslar’dedigi bayinin cevabi bekleniyormus.
hesabın var mı? giriş yap