• cezaevinde bulunan hdp'nin önceki dönem eş genel başkanı selahattin demirtaş tarafından atılan tweet'lerdir. tık

    1) yargıda adalet ve reform mu? alın size reform:

    2) 6-8 ekim’den dolayı ben ve figen hn zaten 3 yıldır tutuklu yargılanıyorduk. bu sabah ankara cumhuriyet başsavcılığı, aynı suçlamaya dair, yasaya aykırı olarak ben ve figen hn hakkında ayrı bir soruşturma üzerinden tutuklamaya sevk kararı çıkardı.

    3) yani yargı yok, adalet yok, kanun yok, hakim yok. sadece bize değil, hiçbirinize yok.

    4) biz iyiyiz, moralliyiz, haklıyız, suçsuzuz ve güçlüyüz. herkese selamlarımızı, sevgilerimizi gönderiyoruz.

    ne güzel söylemiş başkan;

    haklıyız, suçsuzuz ve güçlüyüz.
  • suçsuzuz dan sonrasını okumadım. ülkenin anasını ağlattınız aq. sizin suç anlayışınız nedir? siz önce diyarbakır hdp il binası önündeki analara hesap verin sonra suçsuz musunuz? haksız mısınız öyle tartışalım.
  • adaletsizlikten yıllarca direkt yada dolaylı çile çekmiş islamcılar ne de çabuk adalet’in ne kadar kıymetli olduğunu unuttuğunu görüyoruz.
    benim gözümde pkk’yı bitirecek ve kürtlerin efektif siyaset yapmasının önünü açacak yegane kişi bu insandır ve ne kadar gariptir ki şuan içeride tutuluyor.
    siyasal islam, osman öcalan’ı trtde konuşturduğu gibi demirtaş’ı da içeride tutuyor ve bu demek oluyor ki pkk’nın şu anki en büyük destekçisi ve kollayıcısı malum şahıs ve partidir.
    adalet hepimize lazım, batman’in idrak kabiliyeti zayıfken ki haline de, jokerin gençliğinde de...
    zoraki ek: küfürcü ve aşırı muhteşem milliyetçi arkadaşlara 2 lafım var;
    1- ülkemizin en büyük kangreni ve siyasal islam ile birlikte en çok zarar veren kürt sorununu nasıl çözeceğinize dair, selahattin demirtaş’ın abdullah öcalan ve pkk’ya rağmen uyguladığı/uygulamaya çalıştığı politikadan daha ayakları yere basan bir çözüm üretin de size gerçek türk milliyetçisi diyelim.
    2- dilinize pelesenk ettiğiniz selo şöyle dedi selo böyle dedi tarzı suçlamalarınızı bir kez daha gözden geçirin! eğer iki ucu boklu değnek tadında bir süreç yönetiyorsanız(kürt sorununa dair) ve yolunuza evrensel değerler noktasında inancınız tam ise ne yazık ki bazı fedakarlıklarda bulunmanız gerekir.
    burada selo’ya ve ona inananlara hakaretler yağdıranlar bilmelidir ki; bu vatanın bölünmez bütünlüğünü hepinizin toplamından fazla savunan biri olarak, ele geçirilmiş zihinlerinizle bu vatanın bölünmez bütünlüğünü nasıl koruyacağımıza dair hiç bir fikriniz yok. 20 milyon kürdün yaşadığı bu ülkede kürtleri ötekileştirerek, “kürtler bizim kardeşimiz, benim de kürt arkadaşlarım var ama ben bölücü kürtlere karşıyım” diyerek meseleyi çözmek bir yana daha da alevlendirerek elinize bir çözüm mü geçecek?

    3 çocuğundan biri ona haksızlık ettiğini, diğerleri kadar değer vermediğini düşünüyor ve sana kırgın.sinirine engel olamamış veya ilgi çekmek için kendi odasının camını kırmış. ebeveynlerinin vekili olarak gördüğü diğer kardeşi ile haklı yada haksız yere kavga etmiş ve iki tarafın da canı acımış.
    soruyorum size o çocuğu aileye ve kendi yaşamına kazandırmanın yolunu mu aramalıyız yoksa daha da çok baskı uygulayarak onu ailenin dışına mı atmalıyız?

    bunu bu güzel ülkenin farklı kimliklere ve fikirlere sahip olan insanlarına yapmayın, gelin bir arada yaşamaya ve beraber değer üretmeye çalışalım.
    not:sünni ve türk
  • boka battığının resmidir. bu adamı ve yandaşlarını savunanlar da boka batacaklar günden güne. tarih sizi hatırlamayacak, " ya bi ara hdp vardı ne oldu ona?" bile demeyecekler. siz ve sizin gibi terör sevicilerin sonu hep böyle olacak.
  • no gozol soylomos boskon hokloyoz gocloyoz socsosuz... terörist partisi eski başkanının ağladığı tweetlerdir.
  • tam diyordum ki, islamcı-türkçü keko yasin börü üzerinden duyar kasmaktan vazgeçmiş herhalde diye ama yok. yine 50 kişinin öldürüldüğü olaylarda tek bir kişiye yapışıp kalmış it sürüsü, ısrarla çocuğu kendi troll ordusuna meze yapmaya devam ediyor.

    selo'nun bokuna kurban olun demiş miydim? dedim. bokuna kurban olun. zaten selo'nun boku böyle bir yargı anlayışından daha boktan olamaz.
  • kendisine cevap aynı partiden arkadaşı osman baydemir'den geliyor

    iyi dinle selo
  • binlerce çocuğun katili örgütün avukatlığını yapan bir organizmanın haykırışları!

    sana ve ekibine gün yüzü yok türkiye’de.

    adalet isteyen yallah kuzey ırak’a!

    (bkz: burada sikiş var)
  • çıkıp başkan apo nun heykelini dikeceğiz dediğin miting den dolayı bile ağırtlaştırılmış müeebbet yemen lazım. bu teröristin tweet atıyor oluşu bile bir vakadır. bunu hücre ye kapatmak gerekir.
  • adam pkk'yı demirtaş'ın bitireceğine inanıyor :d nasıl bir kafa bu aq , tertemiz yemin ediyorum :d fetö'yü de fetullah gülen bitirsin bari :d
hesabın var mı? giriş yap