• akıl sır ermeyen ve durdurak bilmeyen rezalet zincirlemesi. twitter'da denk geldim ve başlığını bulamadım. tweet sahibi fotoğraflarla ispatlamış.

    gerçekten şu firma şundan sonra bile ciddi yaptırımlar almayacaksa kapatalım gidelim bu ülkeyi.

    https://twitter.com/…cnky/status/877071790526300160
  • metro turizmi kullanmak rezaletin en büyüğü olsa da geçmiş olsun , allah sabır versin dediğim rezalettir. kamera şakası yapsan bu kadarı aklına gelmez
  • "metro turizmin müşteriler olarak bir tepemize sıçmadığı kaldı" diyeceğim ama, sıçmanın gözünü seveyim, boşalmak suretiyle onun da beterini yaptılar.

    hala neden biniyoruz biz buna? çünkü köy minibüsü gibiler; her yere gidiyorlar, her delikten çıkıyorlar ve bu firmada, her saat her yere otobüs bulunabiliyor.
  • ve bu otobüste yolculuk edenlerin bu olaylara seslerini çıkarmadan yolculuk etmeleri asıl trajik olan budur. eğer tepki gösterilse ki tepkinin de şiddetli olması gerekiyor o otobüsün tekerlekleri daha çevresini dönecek kadar ilerleyemezdi. ama yolcuların hepsi halinden memnun gibi görünüyor, e böyle olursa yüzünüze boşalmaya varacak kadar gider olay ki gitmiştir zaten geçmişte.
  • biletli cocugu koridora oturtup muavinin koltukta uyumasi nedir ya ahah vallahi fikra gibi.
  • bence çalışanlarını özel bir mülakat ile seçip en salaklarını yerleştiriyorlar. başka bir açıklaması gelmiyor aklıma.
  • paylaşımı yapan arkadaş antalya-mersin hattında yolculuk etmiş anladığım kadarıyla.

    bahsi geçen güzergahta yolcu otobüslerini tek tek durdurun ve kontrol yapın bunun gibi en az 50 örnek bulabilirsiniz. bulamadığınız örneklerde muhtemelen yolcu yoktur yeterince.

    geçen senelerde zorunluluktan binmiş olduğum otobüsün koridoruna tabure atıp milleti yolculuk ettirdiler (başka bir firmaydı yüz yıllardır metro kullanmıyorum çünkü).

    bir cengaver çıktı bu şekilde gidemezsin gidersen bağlattırırım otobüsünü dedi (neyine güvenerek dedi bilemiyorum) düzenli bir hal aldı otobüs bu laftan sonra.
  • keçi boku gibi düşen rezaletlerden sıkılıp combo denemelerine giriştiklerini gösteren zincir.

    burada işin sinir bozucu olan tarafı insanların bu yandaş olduğu için kimsenin dur demediği aşağılık şirkete mecbur kalması. bir çok yerde alternatif bulamıyorsunuz. eşine dostuna mecburen bu yavşaklardan bilet alıyorsun. artık başlarına ne gelir belli değil. bu şirketin şoförü olsun muavini olsun çalışanlarının çoğu da akp'lilerden alınıyor.

    akp rejimi sürdüğü sürece bu ülkedeki çürüme hiç bir alanda muaf kalmayacak.
  • okurken içten içe gülüp, bir yandan da adeta orta amerika ülkesi, afrika stepleri gibi hissettiğim zincir. müthiş.

    rezalet puanım 1/10

    çünkü: metro turizm. normal.
  • okurken ve resimlere bakarken gülsem mi ağlasam mı bilemedim. ama rezalet olarak artık alıştığımız konular olduğundan rezalet puanım 5/10
hesabın var mı? giriş yap