• süper lige çıkışımızı şampiyonluk kupası ile taçlandıracağımız maç.

    maçın 1-1 berabere biteceğini tahmin ediyorum.

    şampiyon yeni malatyaspor!
  • bugün oynanacak ve şampiyonu belirleyecek olan maç. ev sahibi galibiyeti sivasspor'u şampiyon yaparken beraberlik veya deplasman galibiyeti yeni malatyaspor'u şampiyon yapacaktır.

    not: maç saat 18.30 da trt'den yayınlanacak.

    edit: (bkz: amına koduk bülent başkan)
  • her iki takıma da 50 milyon lira ödeme yapılacağını öğrendiğim maç. vay amk paraya bak.
    sivasspor'un 1-0 önde oldugunu maç aynı zamanda. şampiyon sivasspor olacak.
    sisteme direndim ama beni de alt edecek bu passolig.
    madem sivasspor tekrar süper lige çıkıyor, bize de istanbul'daki maçlara gitmek için passolig almak düşüyor.
  • 1-0 sivasspor'un üstünlüğü ile devam eden maç.

    lig şampiyonuna kupa veriliyor. play off'dan süper lige çıkan takıma da kupa veriliyor ama ligi ikincilik ile bitirip süper lige çıkan takıma kupa verilmiyor.

    malatyaspor 27 hafta ligi lider olarak kapattı, sivasspor ise 1 hafta dahi liderlik koltuğuna oturamadı. eğer maç bu skorla bitmiş olursa malatyaspor kupa alamadan lig ikincisi olarak süper lige çıkacak sivasspor ise son hafta liderlik koltuğuna oturup şampiyon olacak. işe bak sen...
  • ilk yarısı emre kılınç'ın attığı gollerle sivasspor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlanan, müthiş bir tempoda oynanan ve şampiyonu tayin edecek maç.hele o 2.gol neydi be öyle?o nasıl bir sol ayaktır müthişti resmen şutu.boluspor'dan devre arasında 900.000 tl bedel karşılığında sivasspor'a transfer olan 22 yaşındaki yetenekli futbolcu süper lig'de de sivasspor'un sol kanadını çalıştıracak gibi duruyor.
    sivasspor defansı yeni malatyaspor'un hücum hattını kilitlemiş durumda,fazla atak yapamıyorlar.sivasspor maçı kazandığı taktirde 2016-2017 tff 1.lig şampiyonu olacak.

    edit:emre kılınç hat-trick yaparak skoru 3-0'a taşıdı.
    edit 2:leandrinho attı 4-0 oldu.
  • şampiyon sivasspor.
  • sivasspor'un arkayı dörtlediği maç. dk 58
  • (bkz: #68135142)
  • şikeci mecnun un takımıdır..sivas halkını ayrı tutarak dıyorum ki; şikeci sivasspor un süper lig e çıkması şikeyi kat be kat artırır..kanlarına işlemiş satın alınmak
  • sivas 4-0 kazandı ve ligi 1. sırada bitirdi. şampiyon şampiyon deniyor ama o konuya da bi açıklık getirelim. bu ligde şampiyon diye bi şey yok. süper lige çıkan takımların tamamına kupa veriliyor. mesela şimdi play off finalini kazanan takımda kupa alacak anons edilirken şampiyon x diye anons edilecek.
hesabın var mı? giriş yap