• ...
  • houston bu maç ribaundlarda eziliyor. ligin en çok üç sayı isabeti bulan takım olmalarına rağmen bu maç ilk yarıda sadece 4 isabet bulabilirler.

    harden için ayrıca parantez açmak istiyorum. atış halindeyken inanılmaz kolay faul alıyor. bu seride dördüncü kez üç sayılık atış tuzağına düşürerek beleş üç sayı kazandırdı.

    westbrook ve okc ise bu maç daha derli toplu. ikinci yarıda houston'ın toparlanıp farkı kapatmasını bekliyorum

    ilk yarı sonucu: houston 62-68 oklahoma
  • 3. periyotu 89-86 oklahoma üstünlüğüyle tamamlandı. periyot sonunda harden 2 kritik üçlük attı. houston döndü gibi maça, son periyot alev alev.
  • houston, üçüncü çeyreğin sonlarında 12 olan farkı 3 sayıya indirdi. harden çeyrek sonunu çok iyi oynadı. lou williams bugün yüzdeli oynarken çok uzun süre benchte kaldı. d'antoni, günündeyken daha da faydalanabilirdi.

    son çeyreğe okc 89-86 önde girdi
  • kocum donovan'in kyle singleri oynatarak bakin simdi sapkadan tavsani cikartiyorum dedigi mac.
  • hücumda westbrook'a destek çıkan biri olmazsa bu seri zor biter okc için. lig değil bu, playoff!
  • westbrook her ne kadar insan üstü bir oyun sergilese de james harden'ın galibiyete giden dokunuşları daha iyi yaptığını düşündüren maç.
  • az kalsın hakemler büyük bir skandala imza atıyordu. bitime 1:20 kalmışken westbrook topu elinden kaçırdı ve çok açık yarı saha olan pozisyonu hakemler çalmadı. westbrook hücumu üçlükle bitirdi. sonra baskı yiyen houston boş döndü arka arkaya, 114-108 iken westbrook arka arkaya iki boş üçlük kaçırdı. birini atsaydı 114-111 olacak ve 30 saniye kala iyi bir savunma ile maçı uzatmaya taşıyabilecekti.

    bitime 1:20 kala 114-104 iken hakemlerin görerek yanlış karar vermeleri biten maçı nereye taşıyordu az daha.
  • iki bok gibi basket oynayan takımın maçı oldu. oynanan oyunun bir takım oyunu olduğunu söyleyen varsa daha önce basketbol izlediğinden şüpheliyim. okc tek adam oyununu sonuna kadar benimsemiş top westbrook da iken kimse top almaya bile gitmiyor. sadece westbrook için alan açmaya gidiyorlar. ne paslaşma var ne de hücumda hareketlilik. diğer taraftan houston vasat kadroya rağmen daha derli toplu. ama iki takımda bir sonraki turda kim gelirse gelsin paketlenir. houston son dakika oyuna doğru düzgün top bile sokamadı. kısaca bu iki takımdan hiç bir cacık olmaz.
  • donovan malı yüzünden kaybedilen bir maç daha. bu adam maçı izliyorsa orospu çocuğuyum bak bu kadar net konuşuyorum. insan bir hücum planı çizer ne bileyim öndeyken işi sağlama alır ya da kötüyken bir taktik verir.

    her şeyi westbrook'a bırakmış. westbrook da götümdeki kıldan daha aptal olduğu için fiziki yeteneği bu kadar taşıyabiliyor takımı.
hesabın var mı? giriş yap