• yine yeniden tekrar eden enstantanelere yol açan sahnelerdir. bu sefer sakin bir şekilde sona ermiş. yalnız ozan bey kibar yaklaşmış ama magazinci arkadaş vurdumduymaz davranmış.

    (bkz: ozan bey iyi akşamlar)

    https://youtu.be/llrrnqmnxce
  • olayın özeti taciz.
  • ozan'ı çıldırtmaya çalışan sözde muhabir içerir.

    şu adamın -her ne kadar üstsüz de olsa- yakasını bırakın artık, allah aşkına! orada ben olsam özel hayata zerre saygısı olmayan 'işimi yapıyorumcu' kofti paparazziye sualtı kameramanlığı dersi verirdim, üstelik ücretsiz.
  • sapık kaçak göçmenlerin yerli ve milli şubeleri tarafından gerçekleştirilen olay.

    ozan güven burada kamerayı karşısındakinin mabadına yerleştirse haklıdır.
  • ahlakı şivesinden belli bir kameramanın yaptığı taciz ve kışkırtma üzerine çıkan tartışmadır.
  • ozan’ın haklı olduğu tartışma. sırf magazinci olduğu için bir pakistanlının gizlice çekip servis etmesinden farkını göremediğim şey. ikisinde de rıza yok, ikisi de teşhircilik.
  • bir de bu çıktı başımıza. "biz işimizi yapıyoruz."

    kardeşim sen insanları taciz ediyorsun. ozan güven gayet de olması gerektiği gibi tepki vermiş ve "burası halk plajı, insanları rahatsız ediyorsunuz." demiştir. ama polemikten beslenen mükemmel magazincilerimiz adama ters gidip malzeme çıkarmaya çalışıyor.
  • özelikle ozan güven’e kasti olarak yapıldığı bariz olan magazinci terörü.
  • bu magazincilere ağır laflar hazırladım ama içimden söylüyorum. "işimi yapıyorum!" ne amk! işin ne lan, işin ne? insanları taciz etmek bu. terbiyesizlik ve ahlaksızlık bu!
  • böyle magazin olmaz arkadaş ya! bu resmen taciz.

    kameraman veya magazinci her kimse işte çok çok sinir bozucu. ozan güven'i sabrından ötürü tebrik ediyorum. ben olsam o kamerayla başka neler yapılabileceğini arkadaşa gösterirdim ki bilinçlensin.

    bırakın da insanlar huzurla tatilini yapsın. gidin yeni yetme ünlüleri çekin onlar memnun olur çekilmekten haber olmaktan fakat ozan güven bu yahu. yılların ozan'ı. haber olmaya ihtiyacı yok rüştünü ispatlamış birisi. belli ki huzur sakinlik aradığı için halkın arasına karışmış güzel güzel tatilini yapıyor. adamı bi salın amk.

    bak adam iki şezlonga iki biraya binlerce tl vereceği bir hotele de gidebilirdi ancak halk plajına gitmiş. ne güzel rahat rahat iki denize girecek oturacak güneşlenecek sohbet edecek...eline kamerayı alan kendini haberci zannediyor ülkemde.
    mülteci gibi çekip duruyor oluru olmazı.

    gerçekten izlerken ben rahatsız oldum.

    böyle insanlık da olmaz böyle habercilik de olmaz arkadaşlar. bu bir taaaa-ciz!
hesabın var mı? giriş yap