• hakan şükürün üstünde de yıldız vardı, ama şutu yüzünden, speed overall i 1(bir) di ve oyunda ondan kötüsü yoktu sanırım.
  • bu oyundan sonra fifa serisi gerçekçi olmaya başladı o yüzden fifa'yı bıraktım *
  • biraz önce izlediğim trailer'ı beni hayretlere gark etmiş oyun. hakan şükür şut attığında resmen ateş çıkıyor. oyunun önümüzdeki ay türkiye'de de piyasaya sürüleceği kulislerde konuşulmakta. heyecanla bekliyoruz.
  • oyunda türkiye'nin 2 adet yıldızlı futbolcusu vardı: biri herkesin tahmin edebileceği üzere hakan şükür, diğeri ise ergün penbe idi. hakan'dan alevli şutlar çıkarken ergün'ün özelliği yanılmıyorsam daha çok hızla alakalıydı.
  • insani hasta etmek icin tasarlanmiş oyun. first class olarak bilinen herhangi bir takimla her türlü atraksiyon gerçekleştirilebilinirken, her nedense 3. 4. ve hatta belki 5. sınıf takım kategorisine sokulan türkiye ile maç kazanmak kabus gibidir. yine de imkansız değildir. rakip takıma karşı ilk yarıda farklı ikinci yarıda farklı uygulanması gereken taktikler öğrenilir. uygun rakibe uygun taktigi uyguladiginizda türkiye ile world cup ta 3. ve hatta 2. olmanız mümkündür. cousin kişisi olmuştur. *

    oyunun yapay zekasi, grup maclarinda illaki hucum etmeniz gerektigine ve eleme maclarinda da illaki dengeli oyun oynamaniz gerektigine karar vermiştir, böyledir, zorlamayınız elinize cd almayınız, zorlayıp cd-rom dan çıkarılan fifa 2002 world cup cd lerinin ellerde kırıldığı tesbit edilmiştir.

    yine oyunun yapay zekasindan bahsedecek olursak, rakip hücum oyuncularinin ceza sahasi yakinlarinda yaptiklari atraksiyonlarin haddi hesabi yokken, her nedense yakin koordinatlardan gecen toplara dusunme payi bile olmaksizin -her nasil oluyorsa- kontrol etmeden sut atabilmeleri ve yine bu sutlarin -her nasil oluyorsa- çatala asılmalarının yanında, sizin değil şut çekebilmek pas verebilmek için bile bir aktivasyon süresine ihtiyacınızın olması ve bu süre içinde illaki bir rakip oyuncunun ayagınızdaki topu alması akıllara ziyandır.

    yine kafa yedirten bir diğer olay ise, rakibin her yaptıgı şarj da topu söküp alması ve alırken sizin oyuncunuzun yere kapaklanmasıdır. defansınızın arkasına atılan toplarda defans adamlarının sizin istediğiniz yöne değil de illaki oyunun istediği yöne (rakibin arkasına) gitmesi sizi sizden alır, insanı "conservative savunma bu mudur" ya da "bu hangi gezegenin savunma anlayışıdır" sorularıyla buhranlara sürükler.
    bunların karşılığında siz rakibe "d" ile şarj yaptıgınızda top kapamazsınız ve pozisyon kaybedersiniz, "a" ile şarj yaptıgınızda illaki rakibin ayaklarina dalıp kart görürsünüz, işin boku çıkar ve çıldırmak için yeter şartlar oluşur.

    tüm gözlemler world class seviyesinde oynanan zilyon tane maçtan oluşan değerlendirmelerdir. buradan da anlaşılacağı üzere, bu oyun insanı dünya kupası heyecanına gerçekten sokabilmekte ve hırs yüklü dakikalar saatler boyunca kendisine bağlayabilmektedir. böyle de tip bi oyundur. hem nefret eder hem oynarsiniz.
  • üzerinde yıldız olan oyuncuların kimilerinin çok hızlı koştuğu, kimilerinin deli paslar verdiği, kimilerininse manyak şut çektiği (bkz: ateş topu) oyundur. kimi yıldızlı oyuncularda ise bu özelliklerin birkaçı birarada bulunmaktadır.
  • özel şut stili ile captain tsubasa 'nın nes emülatörü için çıkardığı oyundan ilham aldığını düşündüğüm oyun..
  • gorsellik acisindan gercekten cok cok cok (3 adet cok evet) hos olan oyun. penalti aninda ters koseye yatan kalecinin kafasini cevirip aglara giden topa bakmasi bile var ki masallah yani. stadlar ve seyirciler insani gaza getiriyor ciddi anlamda. velhasil hosca vakit gecirten bir oyun sahsim icin. ha yine de (bkz: winning eleven) diyorum o ayri.
  • bir sonraki version'unda heralde dünya üçüncüsü türkiye'nin çok daha güçlü ve surat'ların aynı olacağını tahmin ettiğim olmazsa isyan edeceğim oyun..
  • oyun olarak bir derece ve görsellik olarak gelişmiş bir ea sports oyunu. fifa'nın özel versyonu. öncelikle müzik çok etkileyici, klasik müzik formatı tercih edilmiş.. gayet te isabet olmuş. stadlar muhteşem olmuş, ayrıca engine'de bir düzeltme ile full detailde takılma oranı azalmış. topu durdurup da vurmak çok mantıklı ve güzel olmuş. taça veya auta çıkarken hatta top yavaşça kaleye yuvarlanırken fifadaki gibi aval bakmayıp yada dokunmamızla topu daha da hızlandırmayıp müdahele edebiliyoruz, bunun gibi ve bunun tarzında oyun içi yenilikler var, ama çok büyük fifa eksiklikleri aynen devam etmekte, team management ve oyuncu özellikleri sıfır, oyuncular sahaya göre yine büyük... ayrıca ilhan ve tümer yok türkiyede... update çıkmassa boykot etme sebebidir direk.
hesabın var mı? giriş yap