• yeni oldugu soylenen yil.
    spekulasyon oldugu dusuncesindeyim. bu insanlarin bi dedigi digerini tutmuyor.

    bekleyelim, gorelimbakalim nedir derdi.
  • yaşamımın en özel senelerinden biri olacak olan, ne olursa olsun hep güzellikleriyle ve özlemle anacağım sene.

    üniversite birinci sınıf... güzel yurt arkadaşlıkları... the emancipation of mimi... bölüm oyununun provaları ve sahnedeki heyecan... aileyle çıkılan doğu anadolu gezisi... ilk aşk... ilk büyük kâlp kırıklığı... eve çıkış... yepyeni başlangıçlara atılan adım...
  • hayatımızın kayacağı yıl.
    öncelikle star wars, lord of the rings ve matrix'in tüm filmleri çekilmiş, dvd setleri çıkmış olacak. bu demektir ki aralıksız 6 star wars ya da 3 lord of the rings ya da 3 matrix filmi izlenebilir (star wars trilogy'i 4-5 ayda bir bikaç kişi bir araya gelip ard arda izleyen bir insan olarak, bunun çok mümkün olduğunu söyleyebilirim).
    bunun dışında bunlar kadar etkileyici olmasa da harry potter'lar da bitmiş olacak.

    iki açıdan çok tehlikeli, bir durmaksızın film izleyip beynimizi süngerleştirme olasılığımız yükselecek, ikincisi ise eğer bu arada çok etkileyici, bomba bişeyler çıkmazsa, bekleyecek, geri sayımını yapacak hiç bişey kalmayacak filmler ile ilgili, üniversite sınavı sonrası boşluğuna düşmüş lise öğrencisi gibi hissedeceğiz kendimizi. çok fena.
  • hayalet sevgilimli yıllar olarak da bilinir.
    kaderimizde sevgiliyi başkalarıyla görmenin de olduğunu fark ettiğimiz '' yaar ellerin nerde'' diye diye uyuduğumuz, ''belki üstümüzden bir kuş geçer'' umuduyla gezdiğimiz yıllar...

    çoook booooş ama çoook hoooş yıllar. belki de değil. yarından gram haberimiz yok, öğrencilik denen en uzun tatili hunharca harcadığımız yıllar. şahsımın fetrete girişinin 2.yılı. zamanın ötesinden gelip kendime çık oradan çııık desem değişir miydi bir şeyler?
  • 26 yıllık ömrümde 2006 ile birlikte hatırladığım en güzel yıl. yani bu his, o zamanlar belki çocuk olmaktan da kaynaklanıyor olabilir ama zannetmiyorum. çünkü çevremde her kimle konuşsam gencinden yaşlısına genelde o zamanları özlüyor, “ya hakikaten iyiydi” diyor.

    hatta 2004-2007 arası baya güzeldi bence türkiye’de. ne olduysa, 2008’den sonra her şey yavaş yavaş boka sarmaya başladı gibi hissediyorum.
  • magaza ve dukkanlarin vitrinlerine yazilacak olan sayi diger yillardan tek farki ise camin arkasindan ters de yazsaniz duzde yazsaniz disardan bakdiginizda hep ayni sayiyi gostermesi
  • 1999'dan sonra en çok özlediğim yıl.
  • 10 yıl geçmiş ne kadar da çabuk. hayatımın dönüm noktalarından biri olan yıl, üzerimde bu kadar etkisi olan başka bir yıl var mıdır sanırım yok..özlüyorum hep özleyeceğim seni 2005. ahh zaman ne kadar acımasızsın...
  • hayatımdaki en büyük yarayı bana hediye eden kadından ayrıldığım sene. (bkz: aşk acısı)
  • dünyanın kendi ekseni etrafındaki dönüşünün yavaşlaması sonucu zaman kaybını önlemek için yılın sonuna 1 saniye eklenilecek olan yıl(bkz: .sıçrama saniyesi)
hesabın var mı? giriş yap