• raikkonenin gerçekten de çok iyi bir performans göstererek 17. sıradan 1. sıraya yükselerek kazandığı yarış olmuştur. ancak benim için michael schumacher ile fernando alonso ve kimi raikkonen yetenek karşılaştırmasının bittiği yarış olmuştur. çünkü schumacher elindeki göreceli olarak kötü ve yavaş araçla (ki geçildikten sonra ara açılmıştı) o kadar iyi savunma yaptı ki, raikkonen ve alonso geçiş için çok zorlamak zorunda kaldılar. raikkonen' den ve mclaren' den yarış kazanma, profesör schumacher' den de savunma derslerini izlediniz.

    edit: bu entry' in zamanın ötesine gitmesinden formula 1' i sadece laf olsun diye izleyenlerin çoğunlukta olduğu anlaşılıyor.
  • son turda raikkonen'in fisichella'yi muhtesem bir hamleyle gectigi ve bu sayede 7 yil sonra bile hatirladigim formula 1 yarisi. kers falan gereksizmis o zamanlar daha eglenceliymis gibi gelir hala formula 1.
  • alonso şampiyon olabilir ama bir babayiğit çıksın da alonso için "süper pilot, soğukkanlı vs." tanımlamalarını yapsın. spikerler de ancak "renault'nun aracı dayanıklı, mercedes hızlı ama dayanıksız" yorumunu yaptılar bugüne kadar. raikkonen seneye şampiyon olur mu bilinmez (çünkü geçen sene de schumacher'in arkasındaydı ve yine sezon sonuna doğru yarışlardan birisinde 1. sıradayken kaza yapan bir aracın piste akan yağından dolayı kayıp sırasını kaybetmişti, şampiyonluk şansını kaçırmıştı) ama iyi bir pilot olduğunu kanıtlamıştır.
  • cnn turk'e degil de delilah'a guvenenlerin (bkz: #8333895) zamaninda izleyebildigi yari$ olmu$tur*...
  • raikkonen'in sezonun geçişini yaptığı yarış.
    fisichella'yı son turda darmaduman etti.
    bu olağanüstü performansa kelimeler yetmez!!!
    son iki turda, 17. başladığı yarışı birinci bitirerek renault'ların burnunu yere sürttü.
    sezonun en çok yarış kazanan pilotu ünvanını da ele geçirdi.
  • mclaren takiminin gercekten hesap kitap insanlarindan olu$tugunu bizlere gostermi$ olan yari$tir. tamam kimi raikkonen'in super katkisini da ihmal edemeyiz ama ne arac yapmi$lar be birader, yari$i seyrederkene "peygamber vitesiyle bile gecerdi rahat rahat maykil $umaheri" diye du$unmekten alamadim kendimi.
  • gercek ve gonullerin sampiyonu kimi raikkonen'in aldigi yaris.
  • formula 1 tarihinin en efsane yarışlarından biridir. yarışa 17. sırada başlayan raikkonen sondan bir önceki tura kadar 2. sıraya yükseliyor. son tur da 2005 sezonunun en iyi arabası olarak kabul edilen renault'u kullanan fisichella'yı geçip 1. oluyor. sadece bu yarış bile kimi raikkönen'in ne derece yetenekli bir pilot olduğunu göstermeye yeter. yarışın son turu; http://www.youtube.com/watch?v=sgq9woxoqsq
  • bu gp'de jacques villeneuve'un montoya'ya yaptigi ve kar$iliginda ceza aldigi hareket mclaren mercedes'in takimlar $ampiyonluguna mal olabilir...
  • takuma sato kendinden yine bahsettirmistir..

    bu yarista da ilk turda barrichello'ya hafif bir temasi, dokuzuncu turda ise trulli'nin yaris disi kalmasina neden olacak kadar siddetli bir temasi var..

    bu adamin kazasiz kac tane yarisi var acaba?
hesabın var mı? giriş yap