• beşiktaşın 110. yılı şerefine adidas tarafından a sınıfında yüksek kalite üretileceği ve özel olarak tasarlanacakları söylenen formalardır. normalde adidas b sınıfı formalar kullanıyoruz.
    büyük ihtimalle beşiktaş için vazgeçilmez olan sade beyaz formayla birlikte , beşiktaşın tarihinde yaşadığı 13 şampiyonluk için 13 çizgili ve her çizgide bir şampiyonluk yılının olacağı bir çizgili formanın sezonun iç saha ve dış saha formaları olabileceği gibi dedikodular var. alternatif forma hakkında ise dedikodu bile yok.

    üzerlerinde emek harcanmış olan özel tasarımlar ile sade beyaz bir iç saha forması , 13 çizgili bir dış saha forması ve abartı bir tasarımı olmayan alışılmadık bir renge sahip alternatif deplasman forması ile 110. yıl forma setimiz gayet güzel olabilir. belki dördüncü forma bile gelebilir seti zenginleştirmek için.

    feda sezonu olarak anılan 2012/2013 sezonunda uzun yıllardır beklenen kırmızı forma oldukça başarılı oldu. hem takım tarafından benimsendi hem taraftar tarafından benimsenerek iyi satış rakamlarına ulaştı. bu sene alternatif forma rengi olarak kırmızı yerine farklı bir renk kullanılması çok daha iyi olacaktır. tamam uzun yıllar kırmızı formaya hasret kaldık , armamızda bulunan türk bayrağını simgeleyecek bir forma istedik ve sonunda kavuştuk. ama alternatif forma seçeneğini her sene farklı şekilde değerlendirmek en mantıklı tercih olur.

    tek arzum ise son tüzük kongresi sırasında resmi ürün arması olması kabul edilen , üst tarafında kartal bulunan beşiktaş armasının formalarda kullanılmaması. beşiktaş arması tek başına muhteşemdir, daha çekici ya da daha dikkat çekici göstermeye çalışılmasına hiç gerek yok.
  • boya parasindan tasarruf etmek icin yine siyah beyaz olur umarim.

    ben ogrenciyken renkli cikti almamaya ozen gosterirdim. internet kafelerde bile siyah beyaz cikti 10 kurus, renkli cikti 1 lira.
  • bir kırmızı formamız oldu, bokunu çıkarıp sezonun yarısında giydik. o yüzden bu seneki formalardaki en büyük temennim beyaz / çubuklu / siyah şeklinde olmalarıdır.
    bir de amblem konusu var tabi, kartallı değil normal amblemimizi, dev değil standart boyutlarda, formaya yakışan şekilde görmek istiyorum.
  • çıksa da iddiadan kazandığım formayı arkadaşa aldırsam diye beklediğim formalardır.en güzeli en pahalısı hangisiyse onu aldıracağım.
  • beşiktaş’ın kartal yuvalarından sorumlu yöneticisi metin albayrak 2013-2014 sezonu formalarının hazır olduğunu söylemekte.
    görünüşe göre iç saha forması olarak beyaz rengin ağırlıkta olduğu bir çubuklu (beyaz forma yok yani) , dış saha için siyah bir forma ve alternatif forma olarak gümüş bir forma olacak. keşke gümüş forma iç saha forması olur çubuklu forma yerine.
    bu üç formanın yanında 110. yıl ve inönü'ye veda için yapılmış bir hatıra forma olacak.

    ben anlamıyorum. iç saha için beyaz forma siyah şort kullanmak ne kadar zor olabilir. çubukluyu yine çıkar , alternatif formayı yine çıkar ama şu iç saha formasına dokunma.

    http://www.kartalbakisi.com/…k-olacagiz-h22009.html
  • rabbim bir yerden verip bir yerden alıyor sevgili beşiktaşlılar. söylenti doğruysa çok uzun zamandır görmediğimiz beyaz ağırlıklı çubuklu geliyor, kırmızı yerine siyah forma geri geliyor, ama bu sefer de düz beyaz forma gidiyor. beşiktaş'ın klasik forması beyaz forma, siyah şort, beyaz tozluktur; o yüzden bir sene beyaz forma çıkarmamamız bana gs'nin parçalı veya fb'nin çubuklu forma çıkarmaması kadar absürd geliyor.

    formaları görmeden daha fazla atıp tutmak istemiyorum, ama parlak griden önce düz beyaz yapılmalıydı. umarım en azından çubuklunun arkası adam gibi çubukludur, zira yine arkası dümdüz bi sözde çubuklu görürsem çirkinleşeceğim.

    adam gibi bir çubuklu (siyah ağırlıklı) örneği için: http://img-cdn.ntvspor.net/…379/juventus3_4gvr5.jpg
  • 10 gün içerisinde 110. yıla özel formalar ile 4 formalık setin, ilk örneğini raflarda göreceğiz.
  • benim temennim, söylentilerdeki gibi arma üzerine kartal figürü falan almamasıdır. ayrıca biten sezonun formalarındaki gibi armanın gereksiz büyüklüğü kesinlikle olmamalı. absürd ve cirkin bir görüntü yaratıyordu.

    yıllardır cok kötü yönetiliyor bu merchandising olayı. bi oldurun şu işi artık..
  • 3 adet olacaktir. 2 forma sezonun ilk macina kadar tum kartal yuvasi magazalarinda satilacaktir. 3. forma ise sezonun ilk macinda sadece sahadaki 11 futbolcu ile gorucuye cikacaktir.
hesabın var mı? giriş yap