• ...bu arada başka bir kanalda...

    ...falanca ünlünün doğumgünü partisinden çıkan falanca üşüyerek taksiye bindi. bu sırada mikrofonlara "ayy çocuklar çok soğuk, allah evsizlere yardımcı olsun" dedi...

    (bkz: 2013 türkiye'si)
  • bu ölümün arkasından hayıflanıp durmak yerine, yarın bir gün buz gibi günlerde evsiz sokakta yaşayan birilerini görünce tepkisiz kalmayın. yanına gidip konuşmaya çalışın. durumunu sorgulayın. görüntüsü güven vermiyorsa (tinerci ya da ruh sağlığı bozuk olabilir) o durumda bulunduğunuz semtin belediyesi ya da polisine bildirin. ilgisiz kalamazlar. özellikle belediyeler oy odaklı oldukları için bu tip şeyleri çok severler. çok iyi reklamdır onlar için çünkü.

    şunu unutmayın! böyle evsiz, çaresiz kalmış insanlar geçmişlerinde belki de çok büyük hatalar yapmış, bir çok kişiyi üzmüş, göz göre göre hayatlarını bu hale getirmiş olabilirler. hangi hatalardan dolayı olursa olsun, insan donarak ya da açlıktan ölmeyi hak etmez. o insanları hor görmek, uzaktan bakmak insanlığa yakışmaz.

    ayrıca bu insanların bazıları, yıllar içinde çok fazla hor görüldükleri için, şikayet edildikleri için, içlerine kapanıp yardım dilemekten kaçınabiliyorlar. muhtemelen bu soğuktan ölen kişi de bir yerlere yük olup dilenmek yerine öyle kendi kafasına göre takılmak istedi... duygusal açıdan büyük çöküntüde insanlar olduklarını unutmayın.

    sokaklarda yürürken, özellikle bu kış günlerinde gözleriniz açık olsun...
  • yenilikçi derviş ve ekürisinin cevap vermesi gereken ölümler. türkiye şaha kalktıysa burası nere, hangi ülke ey akpci sempatizanlar?
  • bundan bir kaç yıl önce bir iki derece daha sıcak diye donma tehlikesi olmadığından evsizlere spor salonlarını açmayan belediyeleri hatırlatan vatandaş olmayan insandır.
    not: bu işi yapan olarak istanbul büyükşehir veya ilçe belediyeleri diye hatırlıyorum.
    haberi bulabilseydim eklerdim. yine sanırım donarak ölen vardı ki bu hareket haber olmuştu.
    kahrolsun daha fazlasını isteyen sözde aristokrat olmayan ama daha beteri olan şerefsizler elbet fransız devriminde aristokratların verdiği gibi hesap vereceğiniz günler gelecektir.
  • ölümünün yetkililerin ihmalinden kaynaklanması nedeniyle, içimdeki öfkeyle karışık nefret hissini daha da ateşleyen zavallı talihsiz adam. kendinizi onun yerine koyduğunuz zaman; kelimeler de fazlasıyla kifayetsiz ve anlamsız kalıyor. bu kadar derin bir dramı ifade edebilmek için ne diyeceğinizi bilemiyorsunuz. uygun tek cümle: çok üzgünüm.
  • başbakan'ın yeni uçağı'na yüz milyonlarca lira dekorasyon masrafı yapılan ülkede normaldir.
  • ınsaninin en temel icgudulerinden birini bile tatmin edemeyen bir ulkede yasadigi icin utandirmis olaydir.
  • vay amk dedirten ve ülkeden soğutan haberdir.

    (bkz: günümüz türkiyesi)
  • sanırım en yakın camiye sığınsaydı ayakkabıyla girdiği için dayak yer, hedef gösterilirdi.
    hele bir de kafası falan güzelse... donsun, donmak zaten kaderlerinde var. toki her yere ev yapsın, evsizler sokakta ölsün, camiler yatsıdan sonra kilitlensin. camilerin alt katları süper marketlere kiralasın aman ha zinhar o süper market içki satmasın, çünkü müslümanız.
    allah rahmet eylesin, eğer alkollü öldüyse cenazesi camiden kalkmasa da fena olmaz, çünkü alkol 40 gün vücuttan çıkmaz. he bir de güzelce yıkasınlar tabut kirlenmesin.
hesabın var mı? giriş yap