• portekiz'in, pardon ronaldo'nun dünya kupasına katılmasıyla, piyasaya çıkması kesinleşin ea sports -tini geym- oyunu. ea çalışanlarının akşamdan beri "pafi nayt naym dı fanksın pafi şeki navnaym" şeklinde halay çektikleri de gelen haberler arasında.

    ay kent nov tavn...
  • 17 nisan'da piyasaya cikacak olan oyun.
  • bu sene breziya da gerçekleşecek fifa organizasyonu. ülkemiz olmadığı için gene büyük ihtimal emperyalist avrupalı ülke takımları yerine ezilmiş milletleri destekleyeceğimiz maçlara sahne olacak
  • demosu ps3 ve xbox 360 için çıktı. ps3 demosunu oynadım ama gariptir ea sports bu sefer bi dünya kupası oyununa öyle değişik bi oynanış tarzı uygulamamış. bundan önce bütün dünya kupası oyunlarının oynanış dinamikleri hep normal fifa' lardan biraz daha farklı, daha heyecanlı ve biraz da hem ciddiyeti hem de oynanış bakımından gerçekçiliği kısmen daha düşük olurdu. bu fifa 14' ün aynısı olmuş gibi.

    ayrıca 4 yıl önce çıkmış 2010' daki dünya kupası oyununun grafikleri bu oyundan daha iyiydi amk.
  • demosu ps3 ortamlarına düşmüş oyundur.
  • evde xbox 360 için çıkan demoyu oynadım ama pek beğendiğimi söyleyemem. demo için oynayabildiğimiz sekiz takım var. bunlar brezilya, meksika, ingiltere, avustralya, japonya, fildişi sahilleri, amerika birleşik devletleri ve yeni zelanda (ki avustralya varken, yeni zelanda ne alaka diye düşündüm)

    oynanış olarak yukarıda bahsedildiği üzere, fifa 14 ile aynı şekilde zaten. fakat atmosfer olarak, gerçekten sizi brezilya'da hissettiren bir oyun olmuş. tribünlerdeki seyircilerin samba yapmaları ve gerçekçi modellemeleri çok hoş olmuş gerçekten. lakin bunu biraz abartmışlar, neredeyse her boşlukta tribünlere zoom yapıyorlar durmadan. sadece gündüz maçı oynamamıza izin veriyorlar ve o gün ışığı, dediğim gibi gerçekten brezilya'daymışsınız hissiyatını veriyor.

    sonuçta demo olarak idare eder, güzel zaman geçirtti. full sürümünü oynayınca, artılarını eksilerini editlerim buraya.

    edit : sağolsunlar dextervari ve grosse tete durumu anlattılar. avustralya'ya asya kıtasını, yeni zelanda'ya okyanusya'yı temsil ettirmişler.
  • skandal oyuncu overallarından mütevellit hiç beğenmedim. next gen'deki fifa 14'teb sonra sarmadı bir de. para verip almayın derim.
  • xbox versiyonunda ronaldo'nun moralinin iki çalım atamayınca düştüğü oyun. ayrıca helder postiga'yı messi gibi yapmışlar amk.
  • zorluk dereceleri beni deli eden oyun. fifa 2014'ü xbox'ta değil pc'de oynadım, 2014 xbox'ta nasıldı bilemeyeceğim ama zorluk dereceleri bunun gibiyse hoş değil. semi-pro'da 5 attığım takımdan professionalde 3 yiyorum. semi-pro zevk vermiyor, professional de zevk vermiyor. çekişmeli oyun oynayamıyorum yani. professional'de stres oluyor insan resmen. topla iki yürütmüyorlar. semi-pro'da da al birini koş resmen. nerde kardeşim ara zorluk derecesi? ayrıca grafikleri güzel gelmedi. pc'yi geçtim sanki daha eski fifalar xbox'ta daha güzel görünüyorlardı. yanılıyor da olma ihtimalim var.
  • almanlar kazanır mı bilemiyorum ama bahis şirketleri fena kazanıyor
hesabın var mı? giriş yap