• eurovision tarihinde ilk defa türkçe sözlü bir şarkı kazanmıştır.
  • biz bile tarihimizde türkçe şarkıyla yarışma kazanamamışken adamlar kazandı. helal olsun lan.
  • kaybedeninin yobaz artığı trt olduğu yarışma. türkçe sözlü şarkı 1. oldu, ülkedekilerin ruhu duymadı. dini bütün osmanlı dizileriyle beyin yıkamaya, şu güzelim ülkeyi dünyadan ve bütün güzel şeylerden koparmaya devam.
  • acun a baskı yapsak şu eurovision un yayın hakkını satın alamaz mı acaba? tüm sene bir yarışmayla şarkı seçilir ve gönderilir. acun iyi para kazanır bence.

    önümüzdeki yıl tv8 in yayınlamasını istediğim yarışma.
  • trt ye çöreklenmiş siyasal islamcılar yüzünden katılmadığımız bir eurovision daha. lan oğlum kendi hayatınızı makam mevki peşinde ona buna yalaklanarak kup kuru geçiriyorsunuz bu millet size ne etti de şu güzel yarışmadan yıllardır milleti mahrum bırakıyorsunuz.

    ruhunuzu besleyen damarlarınız kurumuş duygusuz robotlara dönüşmüşsünüz, herkes sizin gibi olmak zorunda mı. bahane süper zaten terör olayları, oylama sistemi. bahane çok amk. gerçi 23 nisan kutlamaya bahane bulan adamlardan ne bekliyorsun orası da aynı.
  • müzik düşmanca değildir.
    müzik yarışmasında herkes eğlenmesine bakar.
    gördüğünüz gibi kaybedeceği kesin olan ülkeler de mutlu.
    herkes mutlu. tüm dünya mutlu amk.

    hala neyin tatavası yapılıyor da şu yarışmaya katılmıyor bizim ülke anlamıyorum. ulan tüm dünyada konuşulan bir şey. bundan güzel tanıtım mı olur? yok ama anca trip atın puanlama diye.

    siz eğlenemezsiniz. siz hayatınız boyunca yobaz kalacaksınız.

    bizi şundan mahrum eden herkese ne desem az. yazık cidden.
  • polonya adına komutan logar şarkı söylüyor şu anda.
  • türkiye bu yarışmaya katılmamaya başladığından beri yarışmada daha fazla türk yarışmacı olmaya başladı amk.
  • bir yolunu bulup gene utandırdınızyaa, millet kırım türklerinden, siyasi yaptırımlardan bahseder bizim türk, önce klasik "sori for may bed ingiliş" diye söze giriyor, sonra da burcunuza jüpiter girmiş, çok şanslıymışsınız bu ara diyor,yemin ediyorum yerin dibine girdim ya. ulan basın toplantısında mısın çay bahçesinde mi?
  • rock ve alternatif müzik yapan kıbrıs rum kesimi'ne 7 puan veren büyük britanya jürisi hakkında "yav adamlar harbiden müzikten anlıyor be ağbi" dememize kalmadan, editors - kasabian - blur tarzını harmanlayan bir şarkı yapan gizli favorilerimizden gürcistan'a 12 puanı lâyık görerek neden müzik konusunda bir numara olduklarını ortaya koydular.

    brit müzik röcks.
hesabın var mı? giriş yap