• büyük ihtimalle olacak olandır.

    zaten sağlam ve oturmuş olan kadrolarını clichy, chedjou, elia ve tunay torun gibi yıldızlarla destekleyen ve usta hoca abdullah avcı'nın yönetiminde devam eden medipol başakşehirspor bu sezonu şampiyon olarak tamamlayacaktır.

    helali hoş olsun. şimdiden tebrikler.
  • evet, adamlar gümbür gümbür geliyor.

    o kadar abartılan gs'den sadece 3 puan gerideler ve bu fark da sevilla maçından hemen önce oynanan karabük maçına full yedek kadro ile çıkmalarından kaynaklandı. büyük bir sürpriz olmazsa bu fark yakın zamanda kapanır ve başakşehir ilk yarıyı önde bitirir.

    adamların şakası yok beyler!
  • gün gelecek, bu başlığı dört ay önce açıp farklı zamanlarda up'lamama rağmen hiç yorum yazmadıkları, yani bu şampiyonluğa ihtimal vermedikleri için ekşici futbol yazarları mahcubiyet duyacak.

    net.
  • zor bir ihtimal değil. beşiktaş'ın ve fenerbahçe'nin eline verdi oynadığı 2 maçta da. her ne kadar itici bulsak da doğru işler yapıyorlar. taraftar baskısı yok. 3 büyüklerden biri avrupa'da as kadro çıkarmasa hocayı linç etmişlerdi. çok uzağa da gitmeyelim. haftaya galatasaray'ı yenerlerse zaten lider olurlar.
  • doğru bir önermedir.
  • olacak olandır.

    evet, sizi buraya alalım bakalım. artık daha fazla görmezden gelemezsiniz bu başlığı.
  • tahminlerime göre 2 yıl içerisinde katarlara astronomik bir bedelle satılacak olan futbol klübünün ilk lig şampiyonluğu olacaktır.
    at fav'a bekle
  • bu akşamdan sonra ciddi anlamda olasılığını yüksek bulduğum sezon sonucu. katarlılar alacak deniyordu bir ara , belki ön çalışmaları yapıldı sezonun bitmesi bekleniyor bilemiyorum ama hani an itibariyle sonuçlara bakıyorum da çok mantıksız gibi durmuyor. bizimkiler maç seçiyor , şenol ,ligde alacağımı aldım biraz da cl kasayım modunda , saçma sapan kadrolar , geçen seneki ve ondan önceki seneyi mumla aratır lig performansları. fener desen kayboldu gitti garipler. galatasaray balonu da bu akşam itibariyle fiilen söndüğüne göre bilemiyorum. hani oldu ya , bakın ondan da emin değilim , biz 2 aralık da galatasaray'a çelme takıp puan ya da puanlar aldık , adamlar lider olursa geçen seneki gibi anadolu takımlarına olmayacak puanlar kaybedip yarıştan kopmazlar gibi geliyor bana.

    sadece bir tahmin , ama premier lig , city'nin yükselişi gibi bir olaya da tanıklık ediyor olabiliriz.

    not:yersiyahgökbeyaz
  • evet ilk yarıyı lider de bitirdik. sezon sonu herkesi bağırtacağız "başakşehir babamız ulan!" diye. üç büyükler geyiğini yıkmaya geliyoruz.

    yürüyebilin bozbaykuşlar.

    tanım: olacak olan.
hesabın var mı? giriş yap