• şimdi bu başlığı gören fenerbahçeli arkadaşlar, beşiktaşlıların ağladığını iddia edecek. ama git bak 2016-2017 sezonu beşiktaş lehine hakem hataları başlığına, hepsinin entry'si vardır. böyle de adildirler.
  • (bkz: arkadaşa gözlük verelim)

    net adamın eline çarpan pozisyona penaltı değil demek için bir insanın kör olması gerekiyor. fanatizm gerizekalılıktır.
  • 5 dakikalık uzatmanın 2 dakikasını sağolsun yavaş frikiklerle geçiren, özellikle valbuena'yı döven trabzonsporluları koruma şeklinde gerçekleşmiş hatalardır. fenerbahçe lehine burada ne var derseniz, umarım taraftarı ve takımı hırslandırır.
  • (bkz: 23 eylül 2017 fenerbahçe beşiktaş maçı)'nın tamamı.

    beşiktaş'a verilmeyen 2 penaltı ve beşiktaş'ın sayılmayan tertemiz bir golü. yeter mi daha sayayım mı?
  • "alper potuk'un attığı tokatla kırmızısı es geçildi" diyen adamın tuttuğu takıma baktım. tabi ki beklediğim gibi tinerciymiş kendisi. talisca'nın veysel'e attığı aleni yumruk sonrası nasıl kırmızı kart yiyemediğini gördük. buraya gelip yüzsüz yüzsüz nasıl konuşabiliyosun lan? senin takımından çıkma olcay'ın temas almadan kendini nasıl yere attığını gördük. üstüne mas arkadan gelip alper'i yumrukladı. ama bir tek alper kart gördü. utan amına koyim ya? en azından sus da adam sansınlar.
  • bir fenerbahçeli olarak haftalık düzenli olarak editleyerek yazacağım hatalar:

    1. hafta: (bkz: 12 ağustos 2017 göztepe fenerbahçe maçı) fenerbahçe'nin ilk golünün asistini yapan ismail köybaşı, pieroya göre 33 cm ofsaytta.

    2. hafta: (bkz: 20 ağustos 2017 fenerbahçe trabzonspor maçı) fenerbahçe lehine çalınan penaltının, doğru karar olduğu genel kabul gördü. bu maçta ali palabıyık -fenerbahçe lehine- maçın önüne geçecek bir hata yapmadı diye düşünüyorum.

    3. hafta: (bkz: 27 ağustos 2017 gençlerbirliği fenerbahçe maçı) gençlerbirliği'nin penaltı kazandığı; 2 kırmızı kart görerek, 9 kişi tamamladığı maç oldu. gençlerbirliği'nin kazandığı penaltıda -eğer penaltıysa- sarı kartı olan skrtel'in ikinci sarı kartla oyun dışı kalması gerekiyordu. genel kanı, kırmızı kartların doğru olduğudur.

    not: yanlış/eksik olduğunu düşündüğünüz hatalar için yeşillendirebilirsiniz.

    beşiktaş ve galatasaray maçlarının çoğunu takip etmediğim için onları yazamayacağım ancak bir kaç arkadaş da bu görevi üstlense, bu hataları daha sonradan karşılaştırıp tartışabilsek fena olmaz diye düşünüyorum.
  • hakem trabzon'a göstermediği sarı kartlar ve uzatmada onur'a gösterdiği müsamaha dışında iyiydi.
  • 20 ağustos 2017 fenerbahçe trabzonspor maçı icin konusacaksak pozisyon net penaltidir. kafaya yatacam diye topa oyle yumrugu koyup yonunu degistirirsen o sey penaltidir.
  • kendi takımlarından çok fenerbahçe'yi takip eden yıllarca ezilmiş insanların açtığı başlık.

    fenerbahçe'ye transfer olmasın diye trasnfer teklif edilen etik dışı hareket eden takımlar, aman fenerin dışladığı her topçuya sarılan ezikler, kendilerine verilen kararların her zaman doğru olduğunu savunup, tüm kararların fenerbahçe lehine verildiğini sananlar.

    iyi ki fenerbahçeliyim ve iyiki sadece kendi takımımın başarısı/başarısızlığı ile ilgileniyorum. gidin kendi takımınıza bakın, ya da gitmeyin keyiflendirin beni...
  • fenerden hiç haz etmem ama buz gibi penaltıdır.
    not: fernando regesin askerleriyiz
hesabın var mı? giriş yap