• gs dışında fiorentina ve ac milan çalıştırmış teknik direktörü barındıran heyet.

    yaş daha 18,5 olunca genç nesil pek bilmiyor o günleri tabi.
  • ne mi yapmışlar?
    mesela, en son geldiklerinde;
    2012 fenerbahçe stadı12
    2013 beşiktaş stadı12

    beşiktaş'ı bırakıp real madrid, juventus, schalke bayrağı açan tinerciler12

    madrid'li, schalke'li pavalı köpekler12

    galatasaray ile baş edemeyince, görüldüğü gibi ilk önce kendi stadlarını yakıp, yıkıyorlar. baktılar kendi takımları ile olacak gibi değil, bu sefer galatasaray'ın rakibi kim ise o takımı tutuyorlar.

    son olarak uefa'nın düzenlediği lpg ile çalışan teknik direktörler zirvesi.
  • hakkında şöyle bir ifade var, gülsem mi dalgaya mı alsam bilemedim:

    "milli takımı çalıştırdığı dönemde per perişan etmiş, prim, maaş, tazminat konularında herkesin bildiği şeyleri yaşatan bir adamı..."

    milli takımın fatih terim dönemleri dışında başarısı varsa anlatın bilelim gençler. ha bir de şenol güneş'in 2002 yılında hazır galatasaray kadrosunu (o kadroyu kuran kişiyi hepimiz biliyoruz) alıp dünya kupası'na gitmesi olayı var. "per perişan" dediğin milli takımı alıp dünya kupası'na götüren, avrupa kupalarında oynatan, 2008'de avrupa 3.sü yapan, guus hiddink tarafından içine edilen, abdullah avcı tarafından tüy dikilen takımı alıp tekrar turnuvalara sokan kişidir fatih terim. çok bayıldığınız lucescu getirilmese belki yine dünya kupası'na katılacaktık, beşiktaş lobisi ve eski başkanı sağolsun çok iyi yönetti süreci. hepimiz futbol izliyoruz, ergenliğin lüzumu yok.

    "takımınıza ne verdi yea?" dediğin hasan şaş ve ümit davala yönetiminde şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynadı, real madrid'i yenip elendi bu takım. şampiyonlar ligi diyorum, hani şu 100 senelik tarihinizde ilk defa gruplardan çıktığınız için konvoy yapıp sabahlara kadar kutladığınız organizasyon.

    şenol güneş gibi hakeme ana avrat düz gitmediği için sevmiyorsunuz herhalde bu adamları. sıkıntıya giren maçlarda pislik yapacaklarmış bir de! çakma filozof mu lan bunlar pislik yapsın kenarda?

    gidin kendi derdinize yanın..

    not: uyduruk gruptan çıkıp bayern'e toslayan, lig sonuncusunu bile yenemeyip ligde maymun olana "derdine yan" denir. bunu idrak etmekten aciz mallar var aramızda. çoluk çocuğu sözlüğe doldurunca böyle oluyor işte..

    ayrıca bunu yazan galatasaray'a karşı maymun olma konusunda 50 senedir akademik derece yapan, bjk'yi dünyanın en büyük 5 kulübü arasında sayan sığır. aagsdgfsafjdfakhkdaf yazınca sığırlık azalmıyor be gülüm. gerisini sözlüğün taşak geçme timine bırakalım..
  • daha doğrusu 2017 2018 sezonu ikinci yarısı galatasaray’ın teknik heyeti şeklinde irdelenmesi gereken başlık. açıkçası insanı heyecanlandırmıyor değil. özellikle her mevkiyi ayrı bir antrenörün çalıştırıcağı yönünde söylentiler de var. kaleci antrenörü gibi forvet ya da defans için de özel bi çalışma/antrenör düşünülüyormuş. taffarel elmander drogba gibi sadece oynadığı güzel futbolla değil, efendi kişiliğiyle de öne çıkan eski futbolculardan kurulu bir teknik heyet tüm galatasaray taraftarının hayaliyi bence.
  • (bkz: ağlama melis)
  • galatasaray'a şampiyonluk kazanmak için gelen ekiptir. daha önce olduğu gibi bu sene de sampiyonluğu yaşamaya en yakın ekiptir kendileri. allah yollarını açık etsin, nice şampiyonluklar yaşamak nasip olsun onlara.
  • hemen hemen ismi geçenlerin alayı tecrübesiz isimler.
    terim'in istediği gibi yontabileceği ve güvenebileceği isimler..
    kendi ekibinin yanı sıra geleceğin teknik adamlarını da oluşturuyor.
    ış yapar mı?
    yapar.
    bu isimlerden en az 5 kisi bir tolunay,bir rıza, bir hamza olacaktır.
    zaman ve sabır gerekir bir de kendilerini geliştirmek.
    başarılar.
    en azınsan ayhan gibi pasif olmayacaklardır.
  • adam gelmiş 150 sayfa yazı yazmış beşiktaşlı haliyle.için içini yemiş dayanamamış kusmuş buraya.

    he mk he lpgyle çalışıyor fatih terim,bu yüzden türk futbol tarihinin en başarılı hocası oldu.taktiği maktiği yok bu adamın sizin gtünüze lpgyi takıp kupaları sıralamış.

    sizin dizel şenolunuzun dahi en büyük başarısında fatih terim var yapraaam.
  • terim’in yaninda hasan ve davala, kaleci antrenorlugunda taffarel, rakip izlemede cikan isimlere gore necati, zan. yardimci antrenorlukte bakiniz dikkat edilmesi gereken olay bu “yardimci” johan, eboue , hamit vb. diye lanse edilen liste. hani yukarda “tecrubesiz bu adamlar takimi nasil hazirlayacaklar” tarzi yazan salatalar var ya.. bu adamlar takimi hazirlamayacak guzel kardesim. cogu staj yapacak, hamit gelirse almanya kokenli futbolculara abilik yapacak. arenadaki maclarda taraftari selamlayip milleti moda sokacaklar. olay bu. gercekten fatih’in hadi eboue takimi maca hazirla diyecek bir insan oldugunu mu saniyorsunuz. adam kararlarini sorgulamayacak,taraftarin sevdigi eski oyuncularina iş veriyor sadece.
  • yazdıkları ciddiye alınmadığı için kendini kaybeden yarım akıllı bir menemenciye dert olmuş heyettir..
hesabın var mı? giriş yap