• 1. hafta
    göztepe - fenerbahçe maçının 5. dakikasında skor 0-0'ken, fenerbahçe'nin golünden önce ismail köybaşı'nın savunmanın arkasına sarktığı pozisyonda 33 cm ofsayt vardır. böyle 20-30 cm'lik ofsaytları tartışmak bana baya komik geliyor ama napalım yazalım bari. ruh hastası tinerciler alınır şimdi.

    1. hafta
    beşiktaş-antalyaspor maçında skor 1-0'ken, 63. dakikada cenk tosun'un ceza sahası içinde düşmesi nedeniyle beşiktaş lehine penaltı verilmiştir. maçın rüzgarlı bir havada oynandığını da not etmek gerek. pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktur. ayrıca oğuzhan özyakup'un net bir kırmızı kartı es geçilmiştir.

    to be continued... maalesef!

    not: başlık, 2017-2018 sezonu 3 büyükler lehine hakem hataları olarak düzeltilirse çok mutlu olurum. evet takıntılı biriyim. yönetici abilerimden anlayış bekliyorum.
  • ruzgarli havada ceza sahasi icinde oyuncularin dusebilecek oldugu icin bol bol pozisyon analizi gorebilecemiz baslik. ruzgarli havalarda futbolcularin bellerine tas baglansin bence. sonra dusuyorlar.
  • bir eskişehirspor taraftarı olarak takibe aldığım başlık
  • basligin 3 bucuk buyutulmusler olarak degistirilip 1. hafta trabzonspor konyaspor karsilasmasinda sag bek perreira nin fofananin bacagina 2 kez kasitli basmasi sonucu sadece sari kart gormesi, durica nin traore ye cift dalip bilegini kirmasi sonucu sari kart gormesi de eklenmelidir.

    not: bursaspor

    ayrica (bkz: çetele)
  • bir fenerbahçeli olarak eğer yanlış görmediysem, maçın 15 ile 25. dakikaları arasında bir zamanda ismail köybaşı topu ayağı ile kaldırıp kafasıyla geri pas verdi ve volkan demirel de topu tuttu ki, bu endirekt vuruşu gerektirir. ama o kadar yeteneksiz futbolcularımız, hakemlerimiz, seyircilerimiz, teknik ekiplerimiz, yöneticilerimiz ve spor medyamız var ki hiç kimse kuralı bilmiyor ve dolayısıyla hiç kimse fark bile etmedi.
hesabın var mı? giriş yap