• yaklaşıyor yaklaşmakta olan..
  • allah aşkına sabote etmeyin. adamlar şampiyon olacak olamıyorlar sizin yüzünüzden. yoksa ohoo.
  • abartmayin beyler...

    fener:not

    ama mayis ayi icin sampiyonluk+belgrad'da euroleauge+ali koc'un baskan secilmesini falan basarabilirsek tabi ilk ikisi olursa ucuncu icin aziz'i zor tutariz ama su üclemeyi bir yaparsak 2018 en unutulmaz yilimiz olur.
  • çok erken bu lafı söylemek için fakat fikstüre bakarak konuşursak da olabiliritesi yüksek dediğim olay. şimdi fikstüre bakarsak;
    beşiktaş (d) => 1
    akhisar => 3
    malatya (d) =>3
    galatasaray =>3
    kayseri (d) =>1
    osmanlı =>3
    sivas (d) =>1
    antalya =>3
    kasımpaşa(d)=>3
    bursa =>3
    karabük (d) =>3
    konya =>3
    +___
    30+44=74 puan yapar. eğer beşiktaş deplasmanında mağlup olursa kayseri ya da sivas deplasmanı kazanılmalı. genel olarak bakarsak da bence 70 üstüne ulaşan takım da bu sene şampiyon olur. çünkü 4 takımın şampiyonluk yarışında olduğu ve düşme potasının da son haftalara kadar bu şekilde gideceğini düşünüyorum. o yüzden her türlü maç çetin geçecek hem büyükler hem de alttakiler için. benim 2. favorim ise her ne kadar şu anda 4. olsa da beşiktaş. kadro kalitesi olarak hala en üstte olduklarını düşünüyorum. tek isteğim evet bir fenerbahçeli olarak biz şampiyon olalım ama hakemlerin etki etmediği ve sürekli durdurulmayıp hızın arttırıldığı bir oyun izlemek.
    edit:konya maçı eklendi.
  • aziz yildirim kalacaksa gelmesin dedigim sampiyonluk.
    ha hem sampiyonluk gelir, uzerine bi de gelirse gonlumun efendisi, soyadina kurban oldugum, ali koc' um, bak o zaman olur.

    (bkz: o olur o)
  • vay amk yine gaza geldiler. ulan iki haftaya yine atkuta azize ana avrat saydıracaksınız. ilk beşte bitirmesi başarıdır bu sene.
  • ciddi olasılık haline gelmiştir. 3 hafta önce olmaz şey değil niye olmasın demiştim (bkz: 2017 2018 süper lig şampiyonu fenerbahçe/#72238885) şimdi gayet eminim son ana kadar kovalar fener. 2 takviye ile bomba takım olur.
  • (bkz: komik)
hesabın var mı? giriş yap