• ülkemiz için kaos ,istikrarsızlık ve ölümlerin daha da artacağı bir yıl olacaktır.
  • maksat kehanetse,

    1. içerisinde başkanlık sistemi de bulunan anayasa paketi meclise gelecek ve referanduma gidecek. mart sonu gibi referandum paketi oylanacak.
    2.referandumda anayasaya evet oyu çıkacak.
    3.türkiye yeni anayasadan sonra haziran sonunda önce başkanlık sonra parlemento seçimleri yaşayacak.
    4.kehanet burada başlıyor. bilerek bu kehaneti 4 numaralı maddeye koydum. uzun başkanlığı kazanamayacak. karşısına çıkarılan aday konusunda kehanette bulunamıyorum.
    5.başkanlık seçimini kaybettiği anda ülkede zaten var olan ekonomik kriz, havuz medyası tarafından dile getirilip, algı operasyonu yapılacak.
    6.dış politika yeni başkanla birlikte tamamen baştan yazılacak. abd'ye tekrar yanaşan, daha içine kapanık, yurt içi reformlara odaklanmış bir politika güdülecek.
    7.iktidardayken suça karışanların yargılanması konusu tartışmaya açılacak.bu konu üzerinden bir iç karışıklık güdülecek.
    8.başkanlık isteyenler, getirdikleri yeni sistemden pişman olacaklar. kandırıldık, allah bizi affetsin bile diyebilirler.
    9.2017 sonunda kehanetlerin tutup tutmaması farketmeksizin, dolar 4,50 tl'nin üzerinde olacak.
  • yapılmışı var. darbe girişimini bilen ünlü astrolog didem şarman'ın bazı tahminleri var. tahminlerinin yer aldığı web sayfasından, özetleyecek olursak; didem hanım terör eylemleri, suikastler, dış devletlerin ülkemize müdahalesi, uluslararası barış ortamını bozan hareketlerde bulunabileceğimiz yeni durumlar, ülkenin yönetimi ile ilgili önemli değişiklikler, askerin, polisin ve ordunun yönetimde etkin rol oynaması, deprem gibi tahminler sıralamış. şahsen ihtimal vermiyorum ama hanımefendinin 2017 için tahminlerinin bir kısmının sırasıyla gerçekleşmiş olması beni ürkütüyor. kaldı ki bu kadar olumsuz şeye cumhuriyet tarihinin toplamını alsanız ulaşamazsınız. kehanet dediniz bunu yazdık ama temennim o ki ülkemiz içte ve dışta toparlansın, huzura kavuşsun, hiç kimsenin burnunun kanamadığı güzel bir yıl olsun.
  • ekonomi daha da kötüleşecek
    şirketlerde işci çıkarma olayı rekor seviyelerde olacak
    kirası biten işyerlerinde ücret de aynı kalmayan yada indirime gitmeyen mal sahipleri de zarara uğrayacak.şirketler küçülmeye gidecek tek oturan bekarlar ortaklı yada aile evine geri dönecek
    ülke olarak maalesef daha çok kayıplar olacak maddi ve manevi
    elektrik kesintilerinden dolayı nükleer enerjinin ne kadar gerekli olduğunun propagandası yapılacak.
    dolar 3.75 tl seviyesinde yüzecek ara sıra 4 tl boy verecek
    başkanlık oylamasında sürprizler olacak.
    trump başkan olamama korkusu yaşayacak
    rusya-abd sakin olmasını cıa baltalayacak
    çin ekonomisindeki yavaşlama dünyayı büyük buhrana daha da yaklaştıracak
    batı da faşizm artacak batıda faşizm ile suçlanan vekiller kahraman gibi olacak
    doğuda da dini kesim baskısı artacak
    dünya genelinde silaha yatırımlar daha da fazla olacak

    aslında daha fazla yazacak şeyler var lakin ...
hesabın var mı? giriş yap