21 entry daha
  • kötü start aldığı bilinen ferrari'lerin önde, iyi start aldığı bilinen bottas ve verstappen'in arkada olduğu yarış.
    startta feci şeyler olabilir. ayrıca çaylaklar yüzünden sık sık güvenlik aracı göreceğiz gibi. stroll denen çapsız, vandoorne ve ocon favorilerim arasında. 15 turu göremeden bariyere gömer biri. tabi perez'den de bir süpriz bekliyorum. bence en az bir pilotun yarışını piç edecek.
  • temiz bir start oldu.
    rai-vet-bot-ver-ric şeklinde başladı yarış.
    taktik hata veya kaza olmazsa böyle biter heralde.
  • bok gibi yarış.

    neden izliyorum ben de bilmiyorum.

    edit: ahahaha tam bir rezillik. ferrari pit ekibinin kararıyla birincilik vettel'e hediye edildi.
  • ilk 4 sırada yer alan pilotlar kimdir bilgi almak gibi bir merakınız yok ise idman azerbaycan tv üzerinden sol üst köşedeki aliyevli bayrak altında kalan sıralama listesi eşliğinde izlenebilecek yarıştır.

    yayının ekran görüntüsü
  • ferrari'en yine ince bir ibnelik geldi sanki. raikkonen pit sonrası yeniden tur bindirmekle uğraşırken vettel temiz havvada akıp gitti. bakalım kim önde çıkacak ilk pitlerden.

    edit: evet, yaptılar.
  • bütün pilotların ana avrat düz gittiği yarış.
  • raikkonen büyük ihtimalle yarışı kaybetti. ipnelik demek istemiyorum ama trafik raikkonen' ve diğer erken pite girenlere zaman kaybettirdi. daniel ricciardo geç pite girerek 5. sırdan 3. sıraya yükseldi.
  • telsizin tellerini oynattılar resmen :) bu arada raı'yi trafikte bırakıp vet'e liderliği hediye eden kenar yönetime de selam olsun.
  • ferrari piçlik yapıp kimi'yi önce pite çağırıp trafiğe sokarak vettel'in önünü açtı.
    resmen vettel'i öne geçirmek için hamle yaptı ferrari.
    bu takımın son şampiyon pilotuna yapılacak şey mi lan bu ?
    zaten adama yıllardır 2.pilot muamelesi çektiler. hep abuk taktikleri kimi'nin üzerinde denediler. polü aldığı yarışta bari rahat bırakın adamı. sizin amk ben.
  • vettel raikkonen'den çok daha hızlı. eğer ikisi de eşit turları atsalardı raikkonen, vettel'in pitinden sonra lider çıkacaktı fakat vettel üst üste raikkonen'in önü boşken atamadığı en hızlı turları atarak liderliği aldı ve her tur farkı açıyor. o yüzden ben bir ibnelik olduğunu düşünmüyorum. bence ferrari pit duvarı 2 pilota da eşit şans verdi, daha hızlı olan vettel liderliği aldı.

    edit: he dersiniz ki vettel'in hızlı olduğunu bildikleri için bu şansı verdiler, ona lafım yok. zaten vettel'in kazanması, hamilton'un sorun yaşadığı bu yarışta ferrari'nin her türlü işine geliyor.

    dediğim gibi; pit çıkışı başa baş noktada olan vettel-rai ikilisi arasındaki fark yaklaşık 8-9 turda 10 saniyeye kadar çıktı. her turda 1 saniye fark atıyor vettel.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap