• bir arabadan yerine göre 3 araba, 1 litre benzinden 2 litre benzin, bir elektrik faturasındaki 100 liralık tüketim bedelinin 200 lira olarak fatura edilmesinden kaynaklıdır.

    şahsım olarak ocak ayı itibariyle 26 liralık su tüketimimin karşılığında 72 lira, 48 liralık elektrik tüketimimin karşılığında 100 lira ödeyerek katkıda bulunduğum bütçe fazlasıdır..

    ha diyorsan ki helal ediyor musun, sümme haşa..

    dibine kadar...köküne kadar haram olsun.
  • bi' önceki ay - 27 milyar lira açık verdiğini bilmeyenlere güzel gelecek haber. son 12 ayın açıklarına şuradan bakabilirsiniz.
  • hükümete çakacak haber olmadığından ilgi görmüyormuş.

    bunu yazan tipin muhasebe , bilanço , bütçe den bi haber olduğuna emin olabilirsiniz. aynı tip thy eskaza bi çeyrekte kar açıklasa başlığı akp güzellemesi ile doldurur. ama dunku gibi bi çeyrekte 6.5 milyar lira zarar açıkladığında ortada göremezsiniz

    bahse konu verinin hiçbir anlamı yoktur. kemer sıkma bile değil en fazla bazı kalemler bürokratik nedenlerle veya referandum süreci yoğunluğu ile kullanılmamıştır o kadar.

    bütçe fazlası ve türkiye. güldürmeyin adamı.
  • %12 küsür işşizlik oranı ile bütçe fazlası verdiğimizi belirten olay.

    aslında ülkemiz sanayisi ile otonom robot sanayisine geçiş yaptı o yüzden, insanlar işsiz ve çok gelişmiş sanayimiz ile ülkenin bütçe fazlası vermesini sağladık.

    her alanda ilerliyoruz. *
  • eskiden bi sayıştay vardı. simdi pek dahil etmiyorlar bu tür şeylere. o olsaydı hemen soylersi sebebini. şimdi sadece sayın pek muhterem yüce cumhur başkanımız ancak açıklayabilir bize bu durumu.
  • örtülü bir şekilde hazineden uzaklaştırılan kaynaklar acaba ülkenin gidişatı tepe takla olduğu için yine örtülü bir şekilde geri mi dönüyor diye düşündüren hadise.

    (bkz: olm çok mu aldık lan)
  • kamuda ödenekler mart ayı gibi serbest bırakıldığından ocak, şubat bütçesi genelde her yıl fazla verir.
  • ocak ayı bütçesi çoğu zaman fazla verir. bütçe aralık ayında artan açık nedeniyle cortlar.

    bkz
  • giderler hesaplanmadan gelirin beyan edilmesi durumudur. yoksa o para "zıbık" diye 3 gün içerisinde eriyecektir ki beyanın bundan sonra verilmesi devleti "haşırt" diye sallayıp malum seçim öncesi kitlenin kafasını karıştırmamak istenmesindendir.
hesabın var mı? giriş yap