• dokuz gün değil.

    iki ay dokuz gün.
    helal olsun o ayrı.
  • anlamsızlık neresinde . çoğu doğu görevi kapsamında en ücra köşelerde mesleğini icra ediyor.

    seminer zamanının 2 haftalık ücreti ödenmektedir. bayramdan sonrası 3. haftaya girmekte zaten. yapılan hic bir şey yok. kimse o 3 gün için memleketine gelip tekrar dönmek istemiyor. sen bile istemezsin. tekrar işine dönsen problem yok zaten sadece 3 gün için hiçbir şey yapılmayan 3 seminer günü için verilen doğru karardır.

    keşke tüm çalışanlara 9 gün tatil verilseydi de bu tatille yine öğretmenlere vurmasaydınız.

    neyse ki aynı şartlarda değilsiniz öğretmenlerle, olsaydınız siz de aynı haktan yararlanırdınız.
  • milli eğitim bakanlığından, öğretmenlerin ramazan bayramı sonrası 28, 29 ve 30 haziran'da idari izinli sayılacağı açıklanmasıyla öğretmenlerin bayram tatilinin 9 güne çıkması olayıdır.

    öğretmenler tüm yaz tatilde olmalarına rağmen sadece bu meslek grubuna 3 gün idari tatil verilmesi anlamsız bir durum. herkes memleketinden uzakta yaşıyor. izin ya tüm kurumlara verilmeli ya da hiç olmamalı.

    haber

    edit: "ücretini ödemeden öğretmenler çalıştırılıyor" denilmiş. öğretmenler 2 ay maaş almıyor mu bu durumda?
    öğretmenlerin tatiline ya da maaşına değil mevcut düzenlemenin her meslek grubuna uygulanması gerektiğini belirttim ki olması gereken budur.

    edit1: doğuda memur, sağlık personeli çalışmıyor tüm bu görevleri de öğretmen yapıyor haklısınız!!! en başında dedim herkes ailesinden, memleketinden uzak yaşıyor diye. hemen "öğretmenlere saldırı" olarak algılamak yerine hakkın herkese eşit uygulanması gerektiğini savunun.

    son edit: öğretmen düşmanı yok idari tatil isteği var. vekile idari tatil olsaydı kıyas grubuna o girerdi ama size verilmiş siz örnek oldunuz. bu kadar hassaslık sağlığa zararlı.
  • sen de öğretmen ol batıyor mu öğretmenler size arkadaş. sen evinde 1 tane çocuğu zapt edemiyorsun gelmiş maval okuyorsun, tatil zamanı veliler arayıp yalvarıyor okullar açılsın diye dua ediyorlar.
    bu ülkede milletvekili maaşları yerine neden öğretmenlerin tatili konuşuluyor kapı orda gidin okuyun şikayet etmeyin!
    sanki her şey tamam da bok var gibi öğretmenlere sidik atıyorsunuz varsa yoksa işiniz gücünüz öğretmenin maaşı tatili. el insaf yahu yeter!
  • milli eğitim bakanlığının tüm çalışanlara tatil hakkı vermesini isteyen bir adet keko içeren başlık.
  • böyle bir başlığa,yaratıcı ne yazılabilir ki?
  • öğretmen arkadaşlar açıklamış durumu da ben de tekrar ifade edeyim. seminer döneminde 2 hafta ek ders ödenir. seminer dönemi 3. haftaya sarkınca, bakanlık öğretmenlerine genellikle idari izin verir. bu meb camiasında gayet sıradan karşılanan bir durumdur. bu yıl bayrama denk gelmese de yine aynısı olacaktı ve hiçbirinizin çükünde olmayacaktı.
hesabın var mı? giriş yap