• 15 mayıs 2019’da oynanan akhisarspor- galatasaray maçında etkileri net bir şekilde ortaya çıkmıştır. iki penaltı pozisyonu da haklı gerekçelerle verilmesine rağmen akhisarspor oyuncularının çılgın tepki vermesi bu yüzdendir. lig başından beridir her takım lehine veya aleyhine hatalar olmuştur olacaktır. bu sene net bir şekilde galatasaray kollanıyor algısı yaratmaya çalışıyorlar. iki fenerbahçe maçında hakkı yenen galatasaray yine türk telekom stadyumunda konya karşısındaki komik penaltı ile kaybedilen puanlar var. o süre zarfında hakemlerin insan olduğunu hata yapabileceğini söyleyen bir kulüpler birliği var. ne oldu da galatasaray kollanmaya başladı diye düşünmeye başladınız.
    galatasaray spotif ve mali açıdan farkı açacak diye mi korkuyorsunuz?
    galatasaray tek büyük olacak diye mi korkuyorsunuz?
    bu ülkede üç büyük kulüp var her sene biri şampiyonluk yaşayacak,galatasaray tek büyük olamaz korkmayın. ağzınızdan salyalar akıta akıta yaptığınız algı operasyonu hiçbir işe yaramayacak ve galatasaray bu sene tekrar şampiyon olacak. ama seneye yine üç takım şampiyonluk mücadelesi verecek yine aynı hatalar olacak. tüm sezonu ele alırsak utanırsınız o yüzden susun ve kazananı tebrik edin.
    kupalara layıksın sen şanlı galatasaray.
    (bkz: her şey çok güzel olacak)
  • birkaç takımın yaşamış olduğu başarısız sezonu tüm genele yayarak biz aslında başarılıyız ama galatasaray kayırıldığı için onlar şampiyon oldu algısı yaratılmaya çalışılıyor. vizyon yapacağım deyip başarı yakalayamayanlar, ellerinde süperligin en iyi kadrosu olmasına rağmen top oynamayıp eyyam yapmaya çalışanların birlikte hareket ederek yaşanacak şampiyonluğu lekelemeye çalışıyorlar. ama bunu galatasaraylı yer mi? yemez ve yemeyecek.
  • (bkz: algını siksinler)
    türkiye'ye şikeyi getiren kulübün taraftarlarının sıçmığı başlık
hesabın var mı? giriş yap