• tam anlamıyla, "ölüm grubu" denemese de sezonun sürprize en açık gruplarından birisi.

    barcelona kadroyu takviye de etti ve grubun tartışmasız favorisi görünüyor ancak tottenham'ı ve inter deplasmanlarını küçümsememek lazım.

    tottenham, geçtiğimiz yıl real madrid'in de olduğu benzer bir grupta yer almış ve grubu lider bitirmişti.* sezon başı transfer yapmadıkları için hoca - yönetim gerginliği yaşansa da en azından kadroyu korumayı bildiler ve takım birbirini tanıyan, birlikte oynamayı bilen oyunculardan kurulu.

    grubun en şanssız takımı bence inter. neredeyse 10 yıldır cl'de isimleri bile anılmıyor ancak kadro yatırımı yaptıkları sene çok zor kura çektiler. hem şansa hem de ekstra çabaya ihtiyaçları var çünkü psv ile de çekişmek zorunda kalacaklar. grubu dördüncü bile bitirirlerse sürpriz olmaz. naingglolan, balde ve vrsaljko gibi iyi isimleri transfer ettiler ama ne kadar yeterli olacak görmek lazım.

    psv ise teknik direktör değişikliği sonrası sezona iyi başladı. kulübü yakından tanıyan mark van bommel’i getirdiler ve takım lige 4’te 4’le başladı. tabi hollanda ligi ile şampiyonlar ligi seviyesi arasında okyanuslar kadar fark var. ayrıca dünya kulağından sonra herkesin bu sezon ne yapabileceğini merakla beklediği meksikalı hirving lozano var. grup, lozano için bir vitrin görevi görecek çünkü gelecek yıl daha büyük bir lige transferine kesin gözüyle bakılıyor. göstereceği performans gideceği takımın seviyesini de belirleyecek.
  • barcelona'nın 1. torbadan katıldığı gruptur.

    edit:
    2. torbadan tothenham
    3. torbadan psv eindhovan
    4. torbadan inter geldi.
hesabın var mı? giriş yap