• -beyaz iç saha forması (reklam yazısı yine kırmızı)
    -siyah deplasman forması
    -kırmızı alternatif forma

    çubuklu forma yok hatta en az 3 yıl daha çubuklu yok , bu duruma alışın sevgili beşiktaşlılar , illa çubuklu istiyorsanız new castle'ı ve ya brezilya'nın botafogo takımını tutabilirsiniz ya da foot lockerspor da olabilir.
  • 5 temmuz'da açıklanacaktır.

    ayrıca bir üstteki entry'de arkadaşın paylaştığı formayı nedense ben beğendim. kırmızı zemin üzerine enine farklı kırmızı tonlarında çizgiler ve siyah kol-omuz şeritleri hoşuma gitti. umarım olur.
  • adidas 110. yılda ki beyaz ağırlıklı çubuk forma ve demba balı sezon tottenham deplasmanında giydiğimiz siyah forma dışında kalite forma üretmedi bence . bakınız güzel demiyorum "kalite". bahsettiğim iki forma da a klansman forma gibiydi. bu sene de yine çok kaliteli formalar beklemiyorum açıkçası umarım yanılırım.
  • henüz satışa sunulmadığı yetmezmiş gibi daha tanıtımı bile yapılmamış olan formalardır.

    forma satışları kulüplerin ana gelir kalemlerinden bir tanesi olmasına rağmen yönetim nedense bu konuda çok yanlış hareket ediyor ve göreve geldiği günden bu yana en kötü oldukları konu.
    basit bir örnek vermek gerekirse geçen sezonun ve tüm zamanların en pahalı transferi olan neymar psg'ye imza attıktan sonra, psg 1 hafta içerisinde forma satışlarıyla bu transferin 3'te 1'ini karşıladı.

    1- avrupa'nın orta karar takımları bile yeni sezon formalarını 1 ay öncesinden satışa sürdüler.
    haziran ayı türkiye ve dünya'da turizmin hareketlenmeye başladığı ay. buna ek olarak hemen üstümüzde dünya kupası düzenleniyor ve bu olay dünya'nın diğer ucunda bulunan futbol sevdalılarının yakınımıza gelmesi anlamına geliyor. bizim tarafımızda ise hala tık yok.

    2- geçen sezon adidas tarafından yapılan formlar, mahmutbey'de faaliyet gösteren 3. sınıf bir tekstil atölyesinin tasarımından hallice formalardı. sonuç olarak ben de dahil olmak üzere kombinesi olan 8 arkadaşım, tarihimizin en başarılı avrupa performansını gösterdiğimiz sezonunun formalarını almadık.

    yönetimin bu 2 önemli konuda daha dikkatli olması lazım.
  • bu sene de saçma sapan bir tasarım ile gelirlerse seneye adidasa siktiri çekmemiz gereken formalar. çıkarsa tabi.
  • ozellikle transfer sezonu tum kuluplerin maddi durumlari goz onune alindiginda sonuk gececek; taraftari en fazla heyecanlandiran konularin basinda birinci sirada transfer geliyorsa ikinci siradaki de yeni sezon formalaridir. dunyanin futbolla yatip kalktigi, tum rakiplerinin yeni formalarini tanittigi su siralarda bu sene oldukca gec kaldik. bir heyecan eksikligi var kulupte, camiada; umarim onumuzdeki haftaya yetisir ve yeni sezon heyecaninin fitilini atesler.
  • temmuz ayı içerisinde satışa çıkarılması beklenen formalardır. şu haberde yazdığına göre adidas ile olan sözleşmemiz 2018-2019 sezonu sonunda bitiyormuş. yöneticimiz berk hacıgüzeller'in açıklamasına göre; başka bir forma sponsoru ile anlaşma durumu olabilirmiş.
  • yeni sezon formaları 5 temmuzda satışa çıkacak ve fiyatları 189 tl olacaktır. muhtemelen bu tarihten birkaç gün önce yani önümüzdeki hafta içerisinde tanıtım da yapılır.

    kaynak
  • her sene birbirinin nerdeyse aynısı olan formalardır
  • bir fenerli olarak söylüyorum ki beşiktaş'ın acilen puma ya da nike ile anlaşması gerekir. en doğrusunun puma olduğu görüşündeyim. beşiktaş'ın renklerine taraftar profiline en yakışan firmanın o olduğunu düşünüyorum. sebebini ben de bilmiyorum ama sanki fener adidas galatasaray nike, beşiktaş da puma ile güzel dururmuş gibi geliyor.
hesabın var mı? giriş yap