• sövmeye gelmiştim! hak verip gidiyorum.
  • sen hiç merak etme dostum, eşek gibi çalışıp sırf sıfır araba almış desinler diye yürüyen tabut i20’yi tercih edecek 50 milyon sığır var memlekette.
  • siktiriniz gidiniz efendim
  • geçen oto fuarında ferrari'nin başında dikilip, tanıtan görevliye "bu çok yakıyordur ama şimdi değil mi?" diye ciddi ciddi soran adamı gördüm. bakın bu olay benim için sadece bir espriydi bugüne kadar. ben bu adamı gördüm. orta parmağının tersiyle de kaputa tıklatıyordu hatta sorarken büyük bir ciddiyetle. yani demem o ki, bu memleketin ayarları cehalete ve geleneklere bağlı. sen neyi kıyaslarsan kıyasla adam kaliteli olanı değil, amcaoğlunun ayıplamayacağı seçeneği seçiyor.
  • i20'ye yürüyen tabut diyen kaç kişi bu aracı tecrübe etti merak ediyorum. kullanmayan herkeste şahin algısı olan aracın karşılaştırması, telefon versiyonu için (bkz: xiaomi)
  • hiç adil olmayan bir versus
  • porsche için konuşuyorum, ilan sahibi galerici aşağıda "aracın tüm parçaları orijinaldır. değişen ve boyalı parçası bulunmamaktadır." diyor. yukarıda ilan detayı bölümünde ise sadece ön sağ çamurluk değişti diyor. araba ise komple boyalı, apple garden red bilmem neyde keyfi olarak boyanmışmış 5 yıl garantisi varmış. araç 5 yıl sonra gözünün önünde pul pul dökülecek demek istiyor. şu galerici denen kan emicilerden araba almayın, yapmayın, etmeyin.

    kıyasa gelince tabiki porsche. fakat i20'nin yürüyen mezarlık olarak tanımlanması yanlış.
  • i20 ve porsche arasinda kalmis adamin i20 alacak kadar parasi vardir, gücü ona yeter. bu adam, porsche alsa ne yakitina yetisebilir ne vergisine yetisebilir. bakim masraflarini hic saymiyorum. 2006 model de olsa porsche cayman, porsche cayman'dir. sirf 2006 model oldugu icin bakim ve parca masraflari düsük olur diye düsünmemek gerek.
  • bakim maliyetlerinden haberi olmayan yazar versusu.

    cayman'ı usul usul kullan da ariza cikarmasin.
  • sunu da belirtmek gerekir.

    pek cok zengin, bu tip arabalarin kasko fiyatinin vergisinden yuksek oldugunu tescil ettirip bir alt kategoriden vergilendirilmeyi talep eder ve bu talep %90 olumlu yanit bulur. yani boyle bir niyetiniz varsa ve kasko yaptirmayacaksaniz, vergiden dusulebiliyor. bir alt dilimden vergilendiriliyorsunuz.
    bu arac 10 yasin ustunde oldugundan kasko degeri vergisinden yuksek cikacak dolayisiyla 10 yasindaki bir araci 20 bine kaskolattirmaycaginiz icin vergiden duseceksiniz. thats all

    (bkz: zenginlik cok guzel gelsene)
hesabın var mı? giriş yap