• 7 saat önce yayını açtığımda spikerler goygoy yapıyorlardı. yine goygoy yapıyorlar. dinlenesi bir muhabbetleri var. *
  • 86. kez düzenlenecek olan le mans 24 saat yarışı.

    son yıllardaki üretici prototip markaların çekilmesi gibi olaylardan sonra can sıkmaya başlayan lmp1 ve lmp2 kategorileri her ne kadar ön planda olsa da tf sport takımında yarışan bir türk arkadaşımız var. ismi salih yoluç. geçtiğimiz sene de aynı takımda gte am kategorisinde yarışan salih bu sene birinciliği kovalayabilecek mi?

    bu arada yarış 16 haziran cumartesi tsi ile 15:00 ile başlayacak ve 17 haziran pazar günü aynı saatte sona erecek. eurosport parçalı halde canlı yayınlasa da kendi sitesinden ücretsiz olarak izlenebiliyor. hatta 2016'daki yarışta ford gt ekibinin tüm araçlarının onboard kameralarından yarışın son 6 saatini izlemiştim. her ne kadar lmp1 ve lmp2 araçlarından tur yeselerde zevkliydi. buna benzer bir uygulama varsa araştırıp bulmak lazım.
  • ne diyeyim dayanıklılık o kadar ilgimi çekmiyor. audilerden sonra da hiç izlemedim desem yalan olmaz.
  • televizyondan izlemesi dünyadaki sayılı sıkıcı şeylerdendir.
  • (bkz: 2018 le mans 24 saat) yarışını kazanan ekip (bkz: toyota)'nın 8 numaralı ekibi oldu. bu ekipte yarışan pilotlar (bkz: f1)'den tanıdığımız (bkz: fernando alonso) ile eski formula 1 pilotları (bkz: kazuki nakajima) ve(bkz: sebastien buemi)'ydi.

    toyota çok prestijli bu yarışı ilk defa kazandı. alonso da monaco gp zaferine, le mans 24 saat zaferini katarak (bkz: triple crown)'a bir adım daha yaklaşmış oldu. ındy 500'de kazanırsa tarihte bunu başaran 2. isim olacak.
hesabın var mı? giriş yap