• real madrid cl'yi kazanırsa ronaldo,
    real madrid finale çıkamaz veya finalde kaybeder ve liverpool final oynarsa salah,
    yarı finalde hem real madrid hem liverpool elenirse sürpriz bir isim. (düşük ihtimalle de olsa, olası namağlup la liga şampiyonluğundan dolayı messi de olabilir)

    kim olursa olsun salah'ın rekabete üçüncü olarak girmeye başlaması harika oldu.
  • cl'i kim kazanırsa kazansın salah olacaktır diye düşünüyorum çünkü gerek ingiltere ligini kasıp kavurması gerek şampiyonlar liginde ingiltere 1.si olan cityi elemelerinde başrol oynaması yeterlidir. 1. olmasa bile bu sene gönüllerin 1.si salahtır.
  • dünya kupası'ndan bağımsız olarak şu anda verilse benim oyum sallah'a olur.ha tabi messi gider arjantin'e dünya kupasını aldırır ya da ronaldo gider portekiz'e kupayı aldırır o zaman değişir tabi işler.

    yalnız bu sene çok fantastik olaylar gördük.umarım dünya kupasında da portekiz-arjantin finali izleriz.o da çok enterasan olur.dünyanın bana göre gelmiş geçmiş en iyi 5 oyuncusundan ikisi dünya kupası finalinde karşılaşıyor.bu kadar üst düzey iki oyuncunun daha önce finalde karşılaşmılığı yok.şampiyonlar liginde bile karşılaşmadılar ya.dileğim bu sene dünya kupası finalinde karşılaşmaları.

    edit:s10 uyardı 2010-2011 şampiyonlar ligi yarı finalinde eşleşmişler.barca elemiş
  • pele olabilir o kadar gol atmış sonuçta ama benim gönlüm maradonadan yana ismi bile 2018 yılın en karizma futbolcu ismi olabilir.
hesabın var mı? giriş yap