• haber linki
    federasyon tarafından akhisarın yok sayıldığı maç. akhisarspor taraftarı da protesto amacıyla maça gitmemeye karar vermiş. olaylar şöyle gerçekleşiyor;

    1- kupa finali 9 mayıs çarşamba günü olarak açıklanıyor. akhisar finale ilk çıkan takım olduğu için birçok taraftar uçak bileti ve otel rezervasyonunu yapıyor.

    2- kupa finali anlamsızca 10 mayıs perşembeye erteleniyor. uçak biletleri fenerin de finale kalmasıyla 200 tllerden 600-700 tl civarına çıkıyor.

    3- uçak bileti yanan taraftar otobüs ayarlıyor bu seferde. 1400 km yol gidecekler.

    4-ancak federasyon diyor ki akhisarlı sana 7.422 bilet fenere 15.108.

    5-sen sadece akhisardan gişeden bilet alabilirsin fenerbahçe passo.com.trden. yani diyarbakırda, vanda ,erzurumda, istanbulda oturan bir akhisarlı maça gidebilmek için akhisara gelip kartına bilet yükletmeli.=))

    6-eğer akhisar passoligin dışında bir kartın da varsa (federasyon kartı dahil) maça giremezsin. 4 mayıstan sonra kart çıkarırsan giremezsin.

    kısacası ne akhisarlı gelsin ne de maçın oynanacağı diyarbakır ve çevresinden halk maç izlesin isteniyor.

    peki o zaman maç niye eskişehirden diyarbakıra alındı?

    edit: fenerbahçe taraftarı da 4 mayıstan sonra kart çıkarıyorsa maça giremiyormuş.
    edit 2: oranın halkı da futbolla buluşsun tekrar hem de ne kadar güvenliyiz tüm dünya görsün diyerek diyarbakıra alınan maç güvenlik önlemleri nedeniyle akhisar hariç diğer takımlara kapatılmış.
  • daha kıçı kırık türkiye kupası'nı organize edemeyen tff neye dayanarak her avrupa şampiyonasına ve dünya kupasına ev sahipliği başvurusu yapıyor anlamak mümkün değil.
  • bu gidişle fenerbahçe yarı final ve final oynamadan kupa kazanan ilk takım olarak tarihe geçecek. ben maç tatil edildikten sonra demiştim, verin kupayı fenere işler huzur içinde çözülsün. bu memleket artık böyle bir yer oldu çünkü. akhisar da boşa git gel masraf falan yapmasın, yazıktır.
  • bu yazılanlar gerçekse allah belanızı versin. okurken ağzım açık kaldı.

    kararınızın arkasında durun, çıkmayın maça akigolar.
    emin olun finali kazanmaktan daha başarılı bir hareket olur.
  • akhisarspor'un alenen hakkı yenmiştir. final maçlarında bu tarz takım kayırmalarının ilki değildir. 18. 05. 2014 tarihinde oynanan samsunspor - mersin idman yurdu maçında tff samsunspor'a seyircisiz oynama cezası vermiş ve türk futbol tarihinde ilk kez ve son kez bir takım tarafsız sahada seyircisiz oynamaya mahkum bırakılmıştır. bugün türkiyenin armasinda atatürk'ü bulunduran tek takımı 7 puanı alenen çalınarak 2. lige düşürülmüştür. dolayısıyla akhisarspor'un hakkının yenildiğini düşünüyor. akigolar taraftar grubunun haklı mücadelesini destekliyorum.
  • federasyon sanırım artık deneysel takılıyor. "daha ne kadar rezilce kararlara imza atabiliriz" temalı bir çalışma içerisindeler.

    hadi tamam akhisarspor, galatasaray'a karşı rotasyon yapmasın diye maçı çarşamba'dan perşembe'ye aldınız, biz bunlara alıştık da kupa finalinde bir takıma diğerinin yarısı kadar yer ayrılması artık şerefsizlik, onursuzluk bile değil, bambaşka bir boyut.
  • olay tamamen atv'nin çarşamba günü yüksek reytingli dizisini yayınlamak istemesinden kaynaklanmaktadır. kısacası atv kazansın diye önceden diyarbakır uçak otobüs otel ayarlayan akhisarlı mağdur edildi. çok ciddi bir şekilde örgütlenilip mahkemeye gidilmelidir.
  • madde madde cevap verenler neden fenerbahçe'ye akhisarspor'un iki katı kadar yer ayrıldığını da açıklarlarsa sevinirim.

    şunları bile savunan insanlar var türkiye'de. bugün "kupayı direk size verelim" deseler yok demeyeceklerine adım gibi eminim.
  • şike yapıp şampiyon olan bir takımın bu rezaletten rahatsız olacağını mı düşünüyorsunuz?

    komik.
  • federasyonun bizi yaniltmayarak yine dogru bir is yapmayi beceremedigi gercegidir.
hesabın var mı? giriş yap