• allah aşkına harcamayın. sosyal platformlarda hiçbir şey yazmayın trendde kalmasına sebep olmayın da bir rahat nefes alalım kurtulalım sizin pisliğinizden.
  • galatasaray şampiyon olunca veya ihtimal olunca açılacak başlıklardan biridir.
    bir diğeri yabancı sınırı, ötekisi hakem, sonuncusu da fatih terim balı başlığına entry girmektir.
    yallah arabistana. ashhshsuahahaj
  • futbol; ispanya, ingiltere, almanya, birazcık da fransa ve italya'dır.

    bunları açık kanal verirse izlerim, şifreliye bir kuruş çalışmaz.

    kaldı ki süper lig...
  • nası inandırmışta kendini o kadar şey yazmış anlamak mümkün değil. bre embesil herif seni. kampanya yapacakmış, lan başına bu kadar şey gelen bi takım, o kadar ortalığı ayağa kaldıran, tarihi cezalar yiyen, hocası, yardımcı hocası, futbolcusu, başkanı, 2. başkanı, silsile yoluyla herkes. görülmemiş cezalar yedik. üstüne en az 6-7 maçta hakemler resmen ince kıyım doğradı bizi. ozaman siz sik kırığı üçlü başkan olarak bi açıklama yayınladınız, 17 klüp ortak açıklama diye ki oda doğru değilmiş zaten . allahın kolpaları sizi götünüzdeki boku temizleyin siz önce kampanyalara başlamadan. hali hazırda bi kampanyanız var siktir git oraya mesaj at. kuş beyinliler.

    tamam hakemler son bi kaç hafta gs lehine düdük çalmış olabilir, ama ben böyle algı operasyonu öömrümde görmedim duymadım. her klüp kimle oynuyosa kendi maçından bahsetmiyo gs maçlarına atlıyo. lan sene başından beri aleyhine 1 tane düdük yok hastane başakşehirin, ki son maçında başkanı konuşuyo o maçta bile ofsayttan gol atıp oyuncusu kırmızı kart görmemiş, utanmadan arlanmadan bizim maçla ilgili konuşuyo. ali koç, fikret orman,bunları duyan bu ligde sadece lehine düdük çalınan takım gs sanar. amına kodumun 2 gs-gb maçındada hakemle puan kurtardı en basitinden yalı çocuğunun takımı ama orda sıkıntı yok.

    allah kahretsin siz ve sizin gibi düşünenleri, diyecek başka bişey yok.
    zorunuza gitsin "sike sike" şampiyonuz!
  • katıldığım kampanyadır ama sebebi bu değildir. sebebi bizim ülkedeki futbolun kalitesiz olmasıdır.

    -ortalama 40-50 faullü maçların oynandığı,
    -kısıtlı teknik direktörlerin ve oyuncuların olduğu,
    -herkesin ağzına bir parmak bal çalmak amacıyla maç yöneten hakemlerin olduğu,
    -holiganlıktan beter taraftar gruplarının olduğu,
    -derdi günü rakip takım yönetimlerine laf sokmak olan adamların takım yöneticisi olduğu,
    -modern futbolun kırıntısının görülmediği,
    -genç oyuncuların yetişmediği ve aksine köreldiği

    bu lige 5 kuruş kazandırmak salaklıktır. zaten 2014'ten beri toplasan 34 maç izlememişimdir, bu sezonki şampiyonlar ligi yarı finallerinden sonra bir kez daha emin oldum. adam 99'lu çocuğu kaptan ve defansın lideri diye sahaya çıkarıyor, o çocuk da o güvenin karşılığını fazlasıyla veriyor, bizde var olan yetenekler geriye gidiyor. resmen utanç verici, umarım azalarak biter takımlarımız. doğru yönetim uygulanıp iyi hamleler yapıldığı sürece (bkz: fenerbahçe beko) benim desteğim sonsuz.
  • kendimi bildim bileli yapmakta olduğum eylem. boş işlere harcayacak ne vaktim ne de naktim var.
  • zorla değil ya siz bilirsiniz arkadaşlar
  • malum takımın lobisi her kimse hepsinin anasını sikiyoruz diyerek katıldığım kampanya.
  • futbola hâlâ para harcayanları görmemize vesile olmuş başlıktır.

    futbol bu ülkede biteli en az 10 sene oluyor. milli takıma bak 2008'den beri tek bir başarısı var mı? lig desen çöplük, resmen çöplük.

    zaten kalitesizlikte zirve yapmış bir lig şike süreciyle de öyle ya da böyle tamamen tarumar edildi. kulüp başkanlarının keyfi yönetimleri de buna eklenince, bugünkü ekonomik krizle beraber takımlar işin içinden çıkamaz bir seviyede buldu kendini.

    ekşi'nin kalitesini en çok düşüren şeylerden biri de hâlâ her futbol müsabakasından sonra üçer beşer başlık açılıp sabaha kadar fuzuli tartışmaların dönmesi ve insanların birbirlerine küfürler edip hakaretler yağdırmasıdır. bu kadar bitmiş bir alan için hâlâ böylesine enerji ve kafa yorulması trajikomik bir durumdur. bu enerjimizi daha kıymetli şeylere yoğunlaştırsaydık (bilim ve sanat gibi mesela) bugün daha farklı bir ülke portresi çizebilirdik. son derece başarısız olduğumuz alanlarda ısrar etmekten vazgeçmeyi öğrenemedik. şahsen, futboldan kendini alamayan insanları sabah akşam survivor izleyen insanlardan ayıramıyorum. gerçekten farkı yok.

    aslında pardon, fark var. survivor acun'un kanalında ücretsiz yayınlanıyor en azından, bak bu da olumlu. futbol ne? türlü kepazeliklerin yaşandığı bir oyun için deli saçması ücretler talep ediliyor. lig tv imiş, bilmem neymiş, hiç anlamam. bugüne kadar ailecek bir kuruş para verip de bağlatmadık çok şükür.

    böyle kalitesiz ve bilinçsiz halk yığınlarını az bile soyuyor adamlar. başarı yok, fakat başarı beklentisi de yok. yani her şey beklentiyle alakalı. eğer bizim kulüplerden beklenti eşiğimiz daha yüksek olsaydı, mesela hâlâ ligte şampiyon olmayı başarı ölçütü olarak değerlendirmeseydik, bugün belki biraz daha iyi bir tablo görebilirdik karşımızda.

    ülke yönetimi açısından da öyle. karnı doyan anadolu halkı daha fazlasını arzu etmeyip "çok şükür" dediği için bu hale geldik. o yüzden üzerimizdeki köhnemişliği ve dinginliği atamıyoruz bir türlü.
hesabın var mı? giriş yap