• 1905'den günümüze kadar tinerci zıplatan takımın formalardır.

    tinerciler iyi bakın lan seneye sizi tokatlayacak forma bu, tanıyın bakıyım.
  • 2010'lu olduğunu tahmin ettiğim bir yazar tarafından beyaz formanın takıma yaramadığı söylenmiş. uefa finalini youtube'tan da mı izlemedin be evladım!

    tanım: çalışan görsel linkini beklediğim formalar.
  • şu düz sarı formayı çıkarın artık be kardeşim ya.

    tanım: bu sene de 2012, 1995 vs. deki düz sarı formaları içermeyen formalardır.
  • 2006 senesinin miydi tam hatırlayamadım. efsane siyah forma vardı tişört niyetine giyince çok güzel giderdi. bir ümitle yenilere baktım hevesim kursağımda kaldı. neyse bunlar da güzel tabi alın verin ekonomiye can verin.
  • parçalıda orijinal renklerden vazgeçmemesi nike'yi daha çok taktir etmemi sağlıyor, sağolsunlar.. gerçi parçalıdaki çubuk efektine ne gerek varmış bilemiyorum, neyse daha kötülerini yapmışlardı.. el netice, kesin alınır bu forma, son tahlilde gayet başarılı olmuş..

    2 ve 3, yani birinden birisi fake çıkacak zira bu renkler birbirine fazla yakın, terim'in füme sevgisini biliyoruz ama daha koyu bir renk olmalı 3. forma..

    2. formanın geçen sezonun 2. formasından ne farkı var, o formadan çok mu randıman elde edilmiş de çok benzerine karar verilmiş anlamak zor..

    umarım 2 ve 3'ten çok ciddi sipariş verilmemiştir*; ha tabi iyi tarafından bakalım, bu sene stadın içi %95 oranında parçalı olacaktır, iyi bir şey..

    lakin artık nike'nin bunca talebe kulak verip yakalı forma üretmesi gerekiyor, bir de her sezon aynı yakalı 3 forma üretmekten vazgeçmesi..

    edit: yakalı forma cümlesi
  • deplasman bok gibi iç saha ve alternatif olan güzel duruyor.
  • galatasarayın en son beğendiğim şu formasından sonra bu formalar da çok iyi görünüyor. özellikle burdaki 1. ve 3. formayı edinme konusunda çok heyecanlıyım. umarım yine bu seneki istanbul teması gibi saçma birşey çıkmaz önümüze.
    bu arada (bkz: atatural) isimli forma tasarımcısı arkadaşımızla acil olarak çalışılması gerekiyor, ki çok başarılı çalışmaları var. *
  • 3. formayı düğünümde bile giyerim o derece zarif forma. özellikle 90'lı yıllardaki nike logosunun kullanılması formaya retro havası katmış ufaktan. renk tonları çok iyi, üstüne üstün sarı-kırmızı yaka ve kol detayları formayı muazzam yapmış. ılk parçalı klasik güzel bir parçalımız olmuş. parçalıya her sene farklı bir şey ekliyorlar bu sene de çubuklu detayı göze çarpıyor.
  • deplasman forması insanın aklına 2010-2011 o korkunç sezonu getiriyor.
  • herkes 250 tl'nin çok olduğundan bahsetmiş ama bir çok insanın kaçırdığı bir nokta var. 250 tl'ye satılan forma daha düşük kalitede olan taraftar forması. gerçek maç forması 459 tl den satılıyor. eskiden taraftar formaları 100 lira civarına maç formaları 150-200 lira arasına satılırdı. bu sefer fazlaca bir uçurum olmuş.

    taraftar forması:
    https://www.nike.com/…̇ç-saha-futbol-forması-zz9kkp

    maç forması:
    https://www.nike.com/…̇ç-saha-futbol-forması-wmfw68
hesabın var mı? giriş yap